kahramanı süt olan tatlılardır. hafif olmaları ve şerbetli tatlılara göre çok kolay yapılmaları sebebiyle tercih edilir. en basitinden sütü tencereye döküp biraz un biraz şeker eklerseniz nefis bir muhallebi elde edebilirsiniz.
devamını gör...
içinde süt kullanılan tatlılardır. nedense diğer bütün tatlılardan iyi olurlar. şahsen tatlıları pek yemem ama yediğimde tercihimi sütlü tatlıdan yaparım. en sevdiğim sütlü tatlılar ; sütlaç-tavuk göğsü-sevgilim
devamını gör...
ana maddelerinden biri süt olan tatlılardır. kaliteli ve yağlı bir sütle yapılırsa market sütüne göre çok fark eder. yapımları öyle kolay gözükse de tutturabilmek herkesin harcı değildir. annemin birkaç senedir sütlacı tüm ailenin en popüler tatlısı oldu. dışarıda hiçbir yerde böyle güzel bir sütlaç yemedim. ama minimum 10 sene kadar sütlü şekerli pilav yedik.
devamını gör...
süt ile yapılan , şerbetli tatlılara göre daha hafif olan olsa da yesek denilen tatlışkolar.
devamını gör...
kazandibi tüm rakiplerini ilk turda eler. kazandibiden daha güzel bir tatlı kolay kolay yapılamaz.
devamını gör...
içinde süt bulunan tatlıdır. hafif olması nedeniyle tercih edilebilir. tad olarak şerbetli tatlıların yanına yaklaşamaz.
devamını gör...
hafif olan tatlıdır, midene oturmaz, yumuşaktır, çok tatlı sevmeyenler için en güzelidir
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sütlü tatlılar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim