konyalı olduğum için alayı tiksinti verir. nefret demiyorum bakın, tiksinti diyorum. hele eltimden nefret ediyorum.
devamını gör...
(bkz: etli ekmek yeen mi guzum)
devamını gör...
baba tarafı akrabaların hepsi. ulan hepsi mi çıkarcı, işgüzar, şark kurnazı olur. afedersiniz bokum kadar değerleri yok gözümde.
devamını gör...
e) hepsi
devamını gör...
halam.

suratına kusasım geliyor. çok da tanımıyorum zaten.
devamını gör...
kürtlerdeki akrabalığı, yardımlaşmayı ve dayanışmayı kimsede görmedim. hata cinganlar bile bizden çok daha geçimli.

türk'e başka düşmana gerek yok, kendi ahrabasından gayrı.
devamını gör...
hala bir de amca. halam annemle babamın arasını hep karıştırıyordu bir de rahmetli babaanemi de fiştekliyordu anneme karşı, amcam da annemi babamı diğer amcalarımı dolandırdı aldığı paralarla araba aldı ama o arabayla kaza yaptı araba hurda oldu. (allah böyle allahtır işte).
devamını gör...
salak 40+ kuzenim utanmadan benim yanımda annemi kastederek seni ondan çok kıskanıyorduk falan diye bir şeyler pislemişti. ha bir de yukarıdaki entry gibi annemle babamın arasını açmaya çalışan bunak halam. ikisinin de suratını görünce kakam geliyor.
devamını gör...
akraba dediğin zaten tiksindiricidir. bir iki işe yarayanı ayır kenara gerisini ar çöpe.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tiksinilen akrabalar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim