evet, toplumun geneli diş sağlığına dikkat edebiliyor, gerekli tedaviyi karşılayabiliyorsa o toplumun refah seviyesi yüksektir. refah seviyemiz o kadar düştü ki dikkat ederseniz, neredeyse tüm emeklilerin ağızlarında dişleri eksik. çalışanların da pek çoğu ya diş rahatsızlıklarının tedavisini öteliyor ya da şu dönemi atlatmadan “dişlerimde bir problem çıkmasa” diye dua ediyor. garip gönlümüzün listesinde diş sağlığı önceliği düştü ta en sonuna.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"toplumsal diş sağlığı refah göstergesidir" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim