fanatik biçimde abd ve israil taraftarı olmaları. siyonistlere aşıklar. hele hele mossad a. acaba neden? bir de bunların islamcı sentezi savunan natocu kaypak muadilleri var ki onlar daha beter. saman altından su yürütürler! te hayfaya kadar!
devamını gör...
her ikiside kendilerinden başka kimseyi sevmiyor..
devamını gör...
sondaki-ülük eki dışında pek de yoktur.

yav bir de filistinli-israil arasındaki muhabbeti niye iç mesele haline getiriyorsunuz oğlum siz. israilliler de filistinliler de vaat edilmiş topraklar bize ait diyor aralarındaki savaş milliyetçi bir savaş dini kısmı ikinci planda. filistinliler bu sebeple filistler (filistine adını veren deniz kabilelerinden biri) bir yana antik israil-yehuda krallıklarını da kendi tarihleri kabul ediyorlar. ne yiyip içiyorsunuz da iç mesele yapıyorsunuz bu konuyu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türkçülerle kürtçülerin en büyük ortak özelliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim