"her ile bir üniversite" projesinden sonra kesinlikle akademisyenlik bu gruba dahil olmuştur.

doktora diplomasının imzasının mürekkebi kurumadan öğretim üyesi yapılan akademisyenler nedeniyle üniversite eğitimi adeta dinamitlenmiştir.

bugün toplam üniversite sayımız, toplam prof., doç. ve dr. öğretim üyesi sayımız hayli yüksektir ancak niteliğin önemsenmemesi sonucu bilimin, üniversite eğitiminin ve üniversite mezunlarının hali açıkça ortadadır.

ezcümle, balık baştan kokmuştur. tuz da kokmuştur. işbu nedenle bütün meslek grupları "ayağa düşme" konusunda istisna değildir artık..
devamını gör...
bankacılık.kesin bilgi.

belediye otobüsünde 'l.n sn bankacisin di mi ? hani 0 faizli kredi veriyodunuz?ehüehe kandirikci' diyenden tutun,yolda koluma girip samimi bir sekilde 'rahat dur kiprasma bah nereye götürcem sni' diyene , h.sonu arayip 'bazartesi 50.000 cekecem simdiden ariyür müyüz?' diye soranina kadar her türlü insana denk geliyoruz .

ama bu insanlarin bir sucumuz olmadigi halde sadece bizden değil tüm finans sektöründen nefret ettiklerine eminim .saygiyi zaten hic saymiyorum. o hic olmaddi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türkiye'de ayağa düşen meslek grubu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim