çin'in istanbul başkonsolosu cui wei, çin'den bugün türkiye'ye getirilen koronavirüs aşısının henüz çin'de kullanımının yasak olduğunu açıkladı.
bu vesile ile ülkecek kobay olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyoruz, gel de şimdi korkmadan aşı ol.. sağolasın iktidar..
www.haberasi.com/sondakika-...
devamını gör...
üzücü ayrıca çok da korkutucu bir haber. umarım yetkili makamlar gerekli önlemleri alırlar.
devamını gör...
türkiye topraklarında şansa ve boşa yaşadığımızın kanıtlarından birisi.
devamını gör...
gerçekten ben inanıyorum bu aşı sayesinde bu iş bu yaza bitecek benim inancım bu olur yada olmaz umut etmek günah değil sonuçta.
devamını gör...
bizimle bu kadar dalga geçen kimse olmamıştı çinlilerden başka.
devamını gör...
taşıma ve tüm şehirlere dağıtma işi uzun sürebileceği için önceden getirdiler. faz 3 çalışmaları ülkemizde de devam ediyor, başarılı sonuçlar var. sonuçlar çıktığı gibi halka yapılmaya başlanacak.
devamını gör...
faz denemesi yapılmadan nasıl izin verilsin ?
faz denemesi için de virüs olması gerekli ,çin’de virüs mü var ?
adamlar günler haftalar boyunca kapandı, bizim gibi turist muahbbetine aylardır onca insana yazık edilmedi.
ayrıca bu konu az önce (konsolosun açıklaması dahil) ht tv de konsuuldu detaylı olarak.
onu geçtim eyvallah cok süper bir ülke değiliz almanya da bizi kıskanmıyor ama, bir ülkede yasaklanan aşıyi nasıl olsun da bu ülke alsın ? buna da nasıl inanıyorsunuz?
ek olarak, asılar suan güvenlik test vs geçemez ise yine de bu ülkede uygulanmayacak!
devamını gör...
çin, brezilyanın açıklamak istediği faz 3 sonuçlarına , geçen hafta 3. kez engel oldu.
buradan
yani brezilya faz 3'le ilgili bazı verilere ulaştı, ancak üretici çin firması bunu açıklamasını istemedi . neden ?

bir üretim yapıyor ve testleri geçiyorsanız, sonuçlar iyiyse, göğsünüzü gere gere büyük bir gururla sonucları açıklar ve ürünün arkasında durursunuz öyle değil mi, normalde süreç böyle ilerler,
ama bu işte böyle ilerlemiyor, adam sonuçların açıklanmasını engelliyorsa ??? ayrıca, bir ürün her türlü testten geçip, güvenilirliği kesinlestiyse , bize bugün gelen aşılara , biz hangi kritere bağlı kalarak neyin testini yapacağız 14 gün boyunca ? gibi gibi bir sürü sorunun tüketilebilecegi saçma sapan durum .
devamını gör...
walla bir iş dönüyor ama anlamadık milletçe. umalım iyi bir iş dönüyodur. iyi değilse de dönen iş ellerinde patlar umalım
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"türkiye’ye gelen çin aşısının henüz çin’de onaylanmadığı gerçeği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim