içinde minik bok parçaları yüzen, kahverengi sudur.

oğlum sene olmuş 2021, mars'a koloni kurma planları yapılıyor. kök hücre çalışmaları üzerinde büyük ilerleme sağlandı. yörüngede uzay istasyonumuz var. memeli hayvan kopyalayabiliyoruz.

ancak hala bu iğrenç şeyi evimizde bulundurma zorunluluğundan kurtulamadık.

#947766

buna bilimsel bir çözüm yok mu hacı? neanderthal genomunun haritasını çıkarabilmiş insanlarsınız. şuna da bir el atın be? hadi be? o sudan kurtarın bizi.

biz ne yapalım artık? makarnaya sos olarak mı dökelim? onu mu istiyorsunuz? hayatımızdaki sarsılmaz yeri neden bu suyun?

şahsen ben kendisiyle muhattap olmamak için, her tuvaleti kullandığım zaman o fırça kabına çamaşır suyunu basıyorum. hem mikrobu ölüyor. hem de o rengi gidiyor.

istemiyorum kardeşim bunu hayatımda ben.

eminim siz de öyle.
devamını gör...
aramızda bunu içecek kadar fantezi manyağı olanlar var.*
devamını gör...
allah sizi bildiği gibi yapsın, niye yazıyorsunuz böyle şeyler. kusmaya gidiyorum. bahane arıyordum, bu oldu. çamaşır suyu koyun o kutuya bir zahmet, püü.
devamını gör...
temizlemeyi dusunemeyenlerin başımıza icat cikarmasidir..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"tuvalet fırçasının kabındaki su" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim