yıllardır duran bıyığı kesince bikini izi gibi ortamda dolaşmak komik olurdu. ben olsam biraz bakımsız bırakıp komünist bıyığına cevirirdim.
devamını gör...
olum gitti lan tüm karizma.
devamını gör...
ülkücü bıyığını, badem bıyığına çevirmek daha mantıklı.

edit:
dövlet bahçeli öldü mü
öcalan ıssız kaldımı
imdi pekeke yırtınır
devamını gör...
korktum, bir an bizim bello sandım. aman ha, yakışıyor kardeşime.*
devamını gör...
dağdan şehire inen heval misali sakalı bıyığı salıp kaçak elektrik nasıl çekilir, molotof kokteyli nasıl hazırlanır gibi konularda da uzmanlaşabilirlerdi aslında.
devamını gör...
bi ara ben de birakmistim oyle biyik. keseli aylar oldu, samar oglanina dondum. tipsizseniz onerim suratinizdaki killari kesmemeniz, biyik veya sakal. cunku tavuk mabadi oluyorsunuz. ha ben hala kesiyom, hala tipsizim. seviyom kendimi valla. gazoz. evet.
devamını gör...
yarısı kalsaydı be.. tarz oluşturur meşaz verirdi, hani millete bi faydası olurdu belki..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ülkücü bıyığını kesmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim