acayip kafa adam. sohbet ettik ettik, vedalaştık, 15 dakika sonra tekrar bir mesaj: ''ayakkabılarımı burada unutmuşum''. 15 dakika yalın ayak gezmiş kamil. biz de bize güzelliği getirecek diye bekliyoruz. (bkz: ama kafamız nasıl güzel biliyo' musun)
devamını gör...
kafa yazarlardandır, kısa bi sohbetim oldu kendisiyle.
devamını gör...
oksimoron.
devamını gör...
tam da muhalefetin 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi için aradığı bireydir. ey marksist ülkücü neredeysen chp genel merkezine cv bırak.
devamını gör...
muazzam saygı duyduğum bi kişilik kendileri. sen hitabıyla sohbete başlayıp öğrendiklerimden sonra istemsizce siz hitabına geçmemi sağladı. resmi olarak sizden bahsetmiyorum , saygı ve bi tutam hayranlıktan olan siz hitabından bahsediyorum.
devamını gör...
konuşmadım etmedim kendisiyle ama gecenin ikisi tesadüf eseri girdiğim profilinden çıkamadığım yazar. o nasıl yazmak öyle yazar insanı. kaleminiz daim olsun.
devamını gör...
iki hafta evvel kendisiyle muhabbetim olmuş olan yazar, değişik bir arkadaş. böyle arkadaşlara ihtiyaç var.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"marksist ülkücü" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim