1.
böyle harika keyif verici birşeyin şimdilik bedava olması durumu. reyisin gözünden nasıl kaçtı şimdiye kadar hayret. hâlâ beleşken kıymetini bilmek lazım.
devamını gör...
2.
uyku kadar tatli bir şey yok .heleki huzurlu güvenli bir çatı altindaysa dahada guzel.allah bütün depremzedelerin yardımcısı olsun .
devamını gör...
3.
eğer paralı olsaydı ben şimdiye batmış, tefeciden tefeciye gitmiş, perişan halde sokaklarda yaşayıp borcunun daha faizini ödeyemeyen ve bu yüzden yürüyemez hale gelinceye kadar borç aldıklarımdan dayak yiyip çalıştırılan birisi olurdum.
devamını gör...
4.
hayır uyku bedava değil, en değerli kaynağınız olan zamanınızı alıyor karşılığında.
devamını gör...
5.
nasıl yaa ben bunca zamandır para verip alıyorum
devamını gör...
6.
(bkz: yerin kulağı olması)
devamını gör...
7.
uyuyan kan emici sülüğü uyandırmaktır.
devamını gör...
8.
uyku ilacı ile uyuyorsanız, bir bakıma ücretlidir.
devamını gör...
9.
valla hiç de bedava değil. diyelim bir sabah işe gitmek istemedim uyudum. sonra yine uyudum. yine uyudum.
hop iş elden gitti. e hani bedavaydı?
hop iş elden gitti. e hani bedavaydı?
devamını gör...
10.
parayla olsa kredi çekip yine yapacağım şeydir.
devamını gör...
11.
uyumak için para ödemem gerekseydi kesinlikle ama kesinlikle cebimde 5 krus olmadan sokaklara düşerdim...
devamını gör...
12.
acilen premium üyelik getirilmesi gereken problem*
devamını gör...