ciddi ciddi aklım almıyor nasıl bir ülke burası nasıl bir kafa yapısı senin hırsızın benim hırsızım derken senin torbacın benim torbacım oldu iş .. adamın kanında uyuşturucu madde tespit edilmiş .. çıkmışlar yok kumpas yok iftira yanındayız dik durma diyorlar oglum salak mısınız siz yarın bir gün kendi evladın böyle müptezellere özenirde bu boka bulaşırsa o zaman ne yapacaksın ???

adı üzerinde spor klubü nasıl olur uyuşturucu testi pozitif çıkan bir insan orada olabilir rezillik herkes kendi adamın her şekilde arkasında sonra başkasına olunca öbek öbek bok atma peşinde yazıklar olsun böyle adalete ki böyle insanlar sporun içinde.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"uyuşturucu kullanan bir insana destek olmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim