camdan yağmurun sesini dinlerken yanında kahvenin eşlik ettiği kitabın cümlelerinde kaybolurken kısa süreliğine de olsa huzur bulma anı.. *
devamını gör...
çok güzel olduğu kesin herkeste alışkanlık olması ve bilgi içerikli kitaplar okunması dilegiyle
devamını gör...
güzeldir ama tek başına yeterli değildir.

yazın son demleri yayla evindesiniz. hava gündüz öyle açıktır ki bırakın yağmuru, akşam bile olmayacak sanırsınız. sonra aniden yağmur gelir, mucize gibi.

hemen balkona koşarsınız, çinkoya düşen yağmur sesi en güzel oradan duyulur. tüm kuşlar, tüm orman gizlenmiş kaçmıştır yağmurdan. onlar da kendi balkonuna koşmuştur belki.

böyle yerlerde yağmur düşer düşmez elektrikler de kesilir. işte fırsat! kitabınızı alıp geçersiniz bir köşeye. müzik bile açılmaz, gerek yoktur.
devamını gör...
kahve de oldu mu missss
devamını gör...
kahveyle tamamlandığında muazzam bir olay gibi görünse de bir tek bende mi oluyor bilmiyorum ama o ambiyansta aklıma sevdiğim birey geliyor, dertleniyorum ve kitabım rafa kalkıyor.

not: kitap okumayı çok severim üstteki bilgi bahane değil *)
devamını gör...
yaşadığını hissettirir.(bkz: çok saçma.)(bkz: ahaha.)
devamını gör...
yağmurlu havada uyumakla kapışabilir.
devamını gör...
cam açık olunca keyifli olur veya yağmur sesi duyulunca. cam açık olursa hem koku gelir hem ses gelir. kitap okurken muhteşem hissettirir.

entellik yapacağım zamanlarda yağmur yağarsa ya bir kafeye gider kahvemle kitap okurum ya da evimde kahvemi yaparım kitap okurum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yağmurlu havada kitap okumak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim