valla 30 u geçince hepsi oyuncak panda gibi oluyor şeklinde bir gözlemim var.
devamını gör...
yılların deneyimi konuşuyor beyler açılın.
devamını gör...
erkek zaferidir.

bitti o, aşkumm beni seviyoo musuncuklar, biz neyizler. bu şımarıklıkları artık geride bırakmamız müthiş olmadı da ne oldu. 140p meme dilendiğimiz dm dolu gecelerden, sabahı akşamı anlık 4k meme atılan, memelere boğulduğumuz bu güzide devir.. erkek direnişinin, kutlu zaferidir.

diz çöküp, ayakkabımızı bağlayın. bitti güzelim o işler. salata yapın. çoban severim. bol sulu. rakı servis et.

fakir kadınlarla görüşmüyorsam.. bu gurur hepimizin bu günlerde. sısıs
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yaş aldıkça erkeklerin biraz şey olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim