derin kederlere sürükler insanı. sevgilinin geçmişine önem veren sığ ve kültürsüz bir insan değilim aslında. her gün düzenli gazete okurum.

sadece özlüyorum o eski zamanları. darmaduman eder sonra biraz teselli ederdik. üzülme hep yanında olacağım, merak etme bunu bir gün yaşayacaktın zaten derdik. bir kaç gün daha birlikte olup, terk ederdik aniden. veya onun bizi terk etmesi için aldatırdık. düşerdi yakamızdan acılı hanım. bir şekilde hayata sunardık resmen onu. hazırlardık bu kötürüm dünyaya. 18'ler çok güzeldi. yaş ilerledikçe bu ihtimaller azalıyor.

lise önünde şahinle bekledim bir ara siviller kıllandı. abi mabi diye karakolda sabahladık. sanal ortamlarda olgun ve kültürlü beyler arayan tipler var ama onların da sağı solu belli olmaz. babası mafya çıkar, kız bileğini keser falan. uğraşılmaz. eli yüzü temiz, iyi aile kızı düzgün amatör bulmak imkansız bir zamandan sonra.
devamını gör...
başlığı ve tanımı okurken iliklerme kadar üzüldüm birini üzmenin hayata hazırlamak olduğunu düşünmek ve bunu yapmıyor olmanın eksiliğini hissetmek tarifsiz bir boşluk olmalı, allah kurtarsın.
devamını gör...
başlığı armatör sevgili bulmanın zorlaması diye okuyup kısa süreliğine denizcilik sektöründe nasıl bir sorun var diye düşündüm.
devamını gör...
sen şuna "her bakan gözümden ne menem bir tip olduğumu anlıyor, fesatlığımı saklayamıyorum." desene...*
devamını gör...
siz kimsiniz de hayata hazırlamak için milleti üzüyorsunuz, aldatıp terkediyorsunuz? şaka kutusundan mı çıktınız siz? allah'ın psikopatları.
devamını gör...
amatör sevgili ne?
az kilometreli binek araç mı bakıyorsunuz?
devamını gör...
acınası bi erkeğin acınası entrysinin içeren başlık. çocukluğunuzda nasıl bir ailede yetiştiğinizi az çok anlayabiliyorum. ama emin olun çözümü bu değil.

amatör bir beyefendinin ağladığı başlık.
devamını gör...
random kelimelere basılmış gibi olan, entryi okuyunca ne diyo bu dediğim başlık. hayattan bihaber bir şekilde akşama kadar malum işi yapıp saçma sapan hayallere kapılanlara çok üzüldüm şu an.
güncelleme: şu sözlükteki düşük ıqlu insanları zart diye uygulama simgesinde olduğu gibi şutlasalar sözlükten keşke
devamını gör...
kalp kalbe karşıdır efendim. hacı hacıyı mekke'de hoca hocayı tekkede profesyonel profesyoneli dakkada bulur.
(bkz: aramaya inanmak)
devamını gör...
ya üzgünüm ama içimde tutamayacağım. sevgili bulabildiniz de amatörünü mü arar oldunuz? tanımlarınızda bahsettiğiniz cinselliğin hayatınızda var olmadığını çok iyi biliyoruz. yokluktan dilinize vurmuş resmen. nefes alan kadın bulabilseniz öpüp başınıza koyacak derecede abazan olduğunuz apaçık ortada.

burada yok öyle seviştim yok sevişmek böyledir şöyledir diye nutuk çekenlerin, 'hayatımdan seks eksik olmaz' kafalarında olanların gerçek hayatında full elizabeth olduğunu biliyoruz. zaten cinsel hayatınız bu kadar aktif olsa, sözlükte bile sexting yapacak insan aramazsınız. bırakın bu ayakları cidden komik oluyorsunuz. nasıl olsa burda ne atıp tutsanız kimse sorgulamaz ya hani, bol keseden sallıyorsunuz. gülüyorum halinize. gizli abazalar sizi.
devamını gör...
yaşım ilerledikçe içime korku salan konudur. amatörler hayatımda olmazsa ben naparım? seksin ne zevki kalır?
devamını gör...
az önce elimde çanta yok diye tekele almadılar beni yokmu burada derdini patilim butonu
devamını gör...
amatör bir işi para karşılığı yapmayan bu yüzden profesyonelce uğraşmayan kişiye deniyor. amatör sevgili ile kastedilen deneyimsiz ise eyvallah ama bu haliyle sanki sevgili değil escort gibi olmuş.
devamını gör...
tanımı okurken cidden midem bulandı umarım herkes böyle değildir. gerçi lise önlerinde şahinle bekledim diyo zaten ne beklenebilir bu kişiden ama.. korkunç bir insansın ya.
devamını gör...
ligler bitti sen transfer piyasasına bak orada amatör oyuncu çok olacaktır. bonservisiyle maaşlı işe alıyor sanki alüminyum! boş yapmanın da kalitesini yerle yeksan ettiniz vallaha billaha ya samimi söylüyorum!
devamını gör...
şaka olduğunu düşündüğüm bir başlıktır. ki komik de değildir. bunu gerçekten yapanlar var. 18 gibi genç ve cahil olunan bir yaştaki kızı kandırıp kullanıp atmak insanlığa sığmaz. söz verdin mi birine, elinden tuttun mu , sözünü tutacaksın bana göre öyle.
devamını gör...
lucifer tebrik ederim. sesli güldüm resmen. kahkaha attırdın bana. sen de çok gül. amatör sevgili yaa. bir de amatör görünümlüler var . aman dikkat
devamını gör...
başlığı görünce anlam veremedim 5 saniye falan. luciferin açtığını anlayınca taşlar yerine oturdu.
devamını gör...
deneyimsiz personel aranıyor diye ilan verilir. şartlar konuşulur. sevgili kişisinin önceki deneyimleri ortaya çıkarsa tazminatla yol verilir.
devamını gör...
ırz düşmanlığına giriş mahiyetinde olay.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yaş ilerledikçe amatör sevgili bulmanın zorlaşması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim