laftan ve hayırdan anlamayan insanlar. bir durumu ne kadar izah edersen et veya hayır dersen et hâlâ inat ederler. hırslı veya azimli olmaktan bahsetmiyorum. olmayacak ya da daha sonra olabilecek bir durum için illa o an olması isteyen kişilerden bahsediyorum.
devamını gör...
o
devamını gör...
laftan anlamayan eski sevgili.
devamını gör...
insan.
devamını gör...
susuzluk.
devamını gör...
şu sıralar parasızlık.
adam akıllı bir telefon bile alamıyorum.*

pff. gerçekten çok darlandım.
devamını gör...
7/24 depresif olan, sürekli teselli edilmesi gereken arkadaş. içim şişti yemin ederim güzin abla gibi hissediyorum kendimi. içimdeki party girl isyanlarda.
devamını gör...
sürekli karamsar konuşan insanlar.
biz de biliyoruz her şeyin muntazam olmadığını. daha güzel hayatlar yaşayan insanların olduğunu. ikide bir bunu hatırlatmak neden? az biraz yaşama isteğimiz varsa da sömürüyorsunuz.

ay bir de insanların eğlencelerini saçma sapan küçümser bu tipler. kendi mutsuzluğundan, mutlu olan insanların da pay alması gerekir çünkü. zehir zıkkım olmalı hayat herkese.* *
devamını gör...
okulum ve asistanlarım.
devamını gör...
insanları pat diye hayatımızdan çıkaramıyor oluşumuz bence yaşama sevincimize ciddi hasar veriyor.
bakın oturun bir düşünün, sırf aynı sınıftasınız, aynı staj grubundasınız, yakın oturuyorsunuz, aynı işten sorumlusunuz ya da aynı kişiden kazık yediniz gibi nedenlerle iletişim halinde olduğunuz ve aslında öyle çok da sevmediğimiz insanlar hepimizin hayatında mevcut. ortak zevklerden, paylaşımlardan kaynaklanmayan gereksiz bir samimiyet hakimdir bu ilişkiye. bu insanları neden pat diye hayatımızdan çıkaramıyoruz? illa bir sebep mi gerekiyor biriyle iletişim kesmek için.
hele birde bu insan başlıktaki diğer tanımlarda da [mesela #1816175 veya #1816112] gayet güzel ifade edilmiş olan tipte bir insansa, sadece varlığıyla değil karakteri ve yaptıklarıyla da sizin enerjinizi sömürüyorsa o kişiyi çöpe atacağınız poşete yazık
hayır kendimi de samimiyetsiz hissediyorum, sevmediğim veya ortak değerlerimin olmadığı biriyle mecburiyetten bir arada olmak bence ona da haksızlık.
yetkililere sesleniyorum, bu konuya acilen bir çözüm bulunmalı.
devamını gör...
hayatımdan nihayetinde çıkardığım kişilerdir. az kaldı tamamını çıkarmaya.
devamını gör...
toksik kıskanç insanlar.
devamını gör...
işgüzar gerzeklik ve insanım geçinip iki cümle kurmaktan acziyet.
devamını gör...
alan koruyucular..
burası benim yerim, ben geldim benim alanım diyenler.. demese bile mesela camış gibi duruyor orada. bir kımılda arkanda, önünde insan var hareket et biraz.
iğrenç kaba insanlar.. nefret ediyorum hepinizden.. sizin tarzınız ile cevap verdiğim her an kendimden de tiksinyorum. çünkü bunlara cevap vermezsen alanı daha çok kaplamaya çalışıyorlar. önleri kesilsin hepsinin.
gizliden hareketini inceleyenler.. kendimden soğumama sebep oluyorlar. rahatsızlık verici şekilde inceliyorsun birini, bu ne hadsizlik!
devamını gör...
horişpi cocuklarıdır. beylelerine hakkım zehir zikgim olsun..
devamını gör...
beni tüketen insanlara ve durumlara ayıracak bir damla sevincim kalmadı. yamacıma ve yamacına yaklaşmak ve yaklaştırmamak önceliğim…
devamını gör...
suratı asık ve sürekli şikayet eden insanlar. insana kaşıkla verdiklerini kepçeyle alıyorlar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yaşama sevincini sömüren durumlar veya kişiler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim