mix
devamını gör...
“hayatın çiçekleri döküldü, sade dikenleri kaldı.”
devamını gör...
çaresizlik
devamını gör...
'ayda bir dünyam başıma yıkılır. kendime geldikten sonra, yapmak istediğim yeni bir şeyler bulurum.' der sir steven spielberg.

dünyanın başıma yıkıldığı dönemdeyim.
devamını gör...
içinde fırtınalar kopan bazı insanlar sana bunu belli etmeyecek. durgun bir deniz zannedeceksin.oysa, gecenin bir vakti durup dururken üzülecek, içi daralacak. çoğu insanın küçümsediği canı sıkkın cümleler dökecek bir yerlere.
canı acıyan insanlar sana bunu hissettirmeyecek. sevgisinden, seni kaybetme korkusundan susacak. anlamayacaksın. oysa, gündüzün bir vakti anlamsızca bir yerlere gözü dalacak. ve ne var diye sorduğunda hiç diyecek.
kocaman bir hiç.
o insanların hissettiklerini anlatmaya tek bir söz yetmez.
sözlere dökülmeden de zor. kimse kimsenin zihninde gezemiyor ki.
ne yapabilir anlatmak için.
kocaman bir hiç.
devamını gör...
döner durur, kavuşamam kendimin bahçesine..
devamını gör...
millet sana kanalize mi olacak ?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazarların hissettiklerini anlatan söz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim