front endcilerin kendilerini nimetten sanması yüzünden oluyor bu.
devamını gör...
çok saçma bulduğum bir olgu. ha, herkesin kendi favori dili olabilir, bu da yaptıkları işe göre değişir. mesela ben web scraping ve compiler tasarımı için java'yı tercih ediyorum. ama makine öğrenmesi için java kullanacak kadar da kafayı yemedim, python dururken java ile uğraşmıyorum.

bu inat şey işte, objective - c ile 2023 yılında ios uygulaması yazmaya diretmek gibi.
devamını gör...
mühendisler. yazılımcı gözüyle değil bahsi geçen kişilerin mühendis olduğu farkındalığıyla yorumlanırsa anlaşılması daha kolay olur diye düşünüyorum. çünkü ben de dahil olmak üzere herkes mühendis gibi düşünemiyor, çalışamıyor, beynini kullanamıyor. siz yapabiliyorsunuzdur belki, bende yok.

sektör açık kabul eden bir sektör değil. hatta bazen vasatı bile kabul etmek çok zor oluyor. çünkü bu insanlar bence nimetten ve cidden azımsanmayacak işler gerçekleştiriyorlar.

konuya gelelim. başlangıç rotaları özellikle bir dile daha çok bağlılık göstermelerine neden olabiliyor. kendi zihinlerinde daha iyi oturan özellikle bir dil olabiliyor. yani farklı farklı açıklanabilir nedeni var bunun. sektör hızla değişse de sektörün ayakları hala aynı temellere basıyor. işe karşı aidiyetin ve tutkunun da bir göstergesi bana kalırsa.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yazılım dili fanatikliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim