bu nasıl bir varoşluktur aklım almıyor. başkasının pisliğini al ve çöpe at. işin mi yok senin çöp topluyorsun?
devamını gör...
çöpten alıp yere atması gerek.
devamını gör...
birincisi bunun nesi garip?
ikincisi bu başlığı açanın anlayamacağı bir zihniyete sahip diye insanlar neden varoş oluyor?
üçüncüsü atan rahatsız olmuyorken başkaları neden rahatsız oluyor?
dördüncüsü yere düşse burnunuzu bile almayacak sizler birazcık sussanız diyorum.

herkes kendi işine baksın haydeee
devamını gör...
şükür bugünde varoş olduğumuzu öğrendik, hayat ne garip.
devamını gör...
öyle varoşa can kurban, denilesi hede. ulan keşke herkes öyle varoş olsa.
devamını gör...
varoşluğuma laf ettirmem. gerekiyorsa şehir çöplüğündeki çöpleri çöp poşetine tıkar, şehirdeki çöp tenekelerine geri postalarım, iadeli taahhütlü.
devamını gör...
yerdeki çöpü alıp çöp kutusuna atmak ne zaman varoşluk sayılır oldu? gerçekten insanların beyninin gelişmesi gerekirken gerilemesi ters bir orantı bu zamanda. demek ki modern, teknolojik, yapay zeka gibi dönemlerde de yaşasak, her zaman böyle insanların olması şaşırılacak bir şey değil. biraz düşünüp, neyin doğru neyin yanlış olduğunu beyninizde bir tartın. bunu bari yapın.
devamını gör...
dangalaklar varoşluktan bahsetmesin.
devamını gör...
ben kaldırmazsam, o kaldırmazsa elitciler nasıl rahat gezecek. çevreye duyarlı insanlar çöpleri atmasa çöpün içinde yüzecekler. kısmen yine çöpün içinde yüzüyorlar. sokakları, sahilleri sigara izmaritinden the b.o.k. götürüyor.
devamını gör...
bazen varoşluğum tutuyormuş demekki. çok şükür bugün de varoş oldum.
devamını gör...
bu başlığı açan yazar ve ona katılan aynı zihniyette insanların dünyadan kalkması sonucu dünyaya zararı olmaz artısı olur... saygılar:)
devamını gör...
nasıl olsa süpürüyorlar ya, ama onu temizleyeninde insan olduğunu unutan neandertallere ve özellikle plajlara izmarit eken davarlara sesleniyorum toplayıp hepsini münasip yerlerinize yerleştirmek geliyor içimden.
tanım: medeniyetsiz insanların pisliklerini medeni insanların toplamasıdır.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
(bkz: bak bunu burdan alın)**
devamını gör...
varoş mu? bir bedenine bir de dünyana iyi bakacaksın. varoşluk değil o duyarlı olmaktır efendim karıştırmayınız.
devamını gör...
şu varoş kelimesini kullanmayı bilmemek... kentin veya merkezi bir yerin dışında kalan yerleşim yeridir. yerleşim yerinin gelişmemiş olması, halkının da gelişmemiş olmasına eş değer değildir. şuan ahırda 3 tane inek var ve pencerem tavukların pislediği bir bahçeye bakıyor ama bu yazıyı yazmama hiç biri engel değil. düzgün başlık açmayı öğrenemediğimiz sürece kafasözlük de bu alemin varoşu kalacaktır.
devamını gör...
arkadaşlar hakaret edicem bakin yakıştıramıyorum kendime. basit bir hakaretle yetinicem bugünlük. aptal mısınız? dünya hepimizin bir ayı kendini bilmez yere attı diye o hep orda mi kalıcak? aklınız yetmiyor mu?
devamını gör...
varoş değildir. duyarlı bir insandır. candır.
devamını gör...
bunlar hep masumun cezalandırılıp, zalimin ödüllendirilmesinden kaynaklı iyi insan olma terazisinin sapmasından kaynaklı hezeyanlar.
devamını gör...
varoş kelimesi kullanılan başlıkları aynı kişinin açtığını düşünüyorum. oysaki ne kadar ucuz ve ağızda kötü duran bir kelime . çöpü çöp kovası yerine bu başlığı açan arkadaşın kafasına atsaydı belki varoş olmazdı , yerdeki çöpü çöpe atan insan.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yerdeki çöpü alıp çöp kovasına atan varoş" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim