hikaye-öykü / edebiyat
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

bir ayşe özlem inci kitabıdır.

yazar ayşe özlem inci'nin okuduğum ilk ve tek kitabı. başka kitap yazdı mı, bilmiyorum. ama yazdıysa en kısa zamanda okuyacağım, yazmadıysa yazmasını sabırsızlıkla bekleyeceğim. çok etkilendim bu kitaptan. farklı bir tarz, farklı bir anlatım, farklı bir kafa yapısı. türk öykücülüğünün böyle isimlere ihtiyacı var.

çok uzun zamandır öykü ile haşır neşirim. yeni öykücüler tanımak için bolca kitap okuyorum ve ayşe özlem inci ile tanıştığım için de çok mutlu oldum.

kitap sanki bir bilim kurgu kitabı idi. öyle olmadığını biliyorum ama bana bilim kurgu tadı verdi öyküler. özellikle de bazıları. yapay zekanın bir roman yazarak ünlü olması, bir icra baskını esnasında eşyalar üzerinden okunan yaşam öyküleri çok bilim kurgu havasında idi.

hepimizin bir hikayesi var. öyle ufak tefek göründüğümüze bakmayın. bizden bir bu kadar da yerin dibinde var. bu övünme değil. sakladığımız şeylerden bahsetmek.

bu öykü kitabını okuyup hakkında tanım yazmak benim için o kadar da kolay değildi. sonuçta ben de yerin dibinden geliyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yerin dibinden geliyorum" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim