hiç sevmem. çok gerekmediği sürece yürürken telefona bakamam. mesaj yazmam gerekirse yavaşlarım. dikkat gerektiren çok önemli bir şey ise de kenara çeker* işimi halleder yürümeye öyle devam ederim. bazı insanlar yürürken telefona bakmıyor da telefona bakarken yürüyorlar adeta. ekrana bakmak nefes almak gibi. öyle profesyonel ki oradan dünyayı yönetiyor olabilir. hiç belli olmuyor da ne yaptığı.

daha korkuncu ise bisiklet sürerken telefona bakan insandır. daha da korkuncu ise bunu 4 5 yaşında yapan bir çocuktur. biz bir insanı ezer hayatına son veririz diye korkudan bisiklet süremiyoruz, bu nasıl bir yetenek.
devamını gör...
alnını direğe çarpana kadar da bakmaya devam eder.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"yürürken telefona bakan insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim