malûm dünyanın dönüşü hızlandı(!), eskiden ancak yüzlerce yılda gerçekleşebilecek gelişmeler* birkaç yıl içerisinde olabiliyor. sonuç olarak her gelen nesil, bir öncekinden farklı bir hayat yaşıyor. eh, hâl böyle olunca halihazırda çokca eleştirilen z kuşağının çocukları olacak olan alfa kuşağıyla ilişkileri de bir merak konusu. acaba z ve alfa kuşakları arasındaki tartışmalar alfaların, gerçek dünyanın sınırlarını unutup sanal dünyayı kendi gerçeklikleri olarak kabul etmelerinden mi ibaret olacak?* yoksa başka konularda da genel anlamda kuşak çatışması yaşayacaklar mı?
devamını gör...
açıkçası çocuğum sağlığına veya başkalarının sağlığına zarar vermeyecekse istediğini yapabilir. gerçi belli şartlar olmazsa çocuk da düşünmüyorum.
devamını gör...
bize karanlık olan sorunlardır. daha z kuşağının ailesiyle yaşadığı sorunlar tam olarak keşfedilememişken z kuşağının çocukları bizi aşar. bir z kuşağı olarak beni aşar. önce kendi ailemle sorunlarımı çözeyim sonra olursa çocuğumla anlaşmazlık yaşayacak konu bulurum elbet.
devamını gör...
z kuşakları da çocuk olduğu için çok da şey olmaz. iki tiktok çekerler orta yol bulunur.
devamını gör...
tiktok çekme yarışı yapacaklar babalı/analı çocuklu.
geyiği bırakırsam çoğunluğunun sıkıntısı iletişimsizlik olacağı için , ebeveyninin anlayışsızlığından bıkkın bir nesil olur diye düşünüyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"z kuşağının çocukları ile anlaşmazlık yaşayacağı konular" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim