artık özür dileyemeyeceğini bilmektir. artık her şey için çok geçtir....
birgün kalbimin kırık olduğu kişiye, son kez baktım o musalla taşından. bedeni hayli yorgundu azrailin elinden. oysa kırgındım ve artık bunu biliyordu... hayattayken bir kez bile söyleyememiş olsam da kırgındım. işte o an affedemedim ve kimseye söyleyemedim kırgın olduğumu. oysa biliyordu, kendi dertleri içerisinde, o gün, orada olduğumu biliyordu... son kez baktım ve ağlayanları teselliye koyuldum.
kırmak kolaydır. önemli olan bunu toparlamak.
peki ya siz toparlayamadan ölüm sizin tüm bedeninizi alırsa?..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ölümün en iyi tanımı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim