ölümün varlığı yokluğundan daha iyidir, dünyanın nasıl dönmeye ihtiyacı varsa aynı derecede de ölüme ihtiyacı vardır. eğer ölümsüz olsaydık -muhtemelen dünyanın bu kadar insan çokluğunu kaldıramama ihtimalini geçiyorum- ne duyguların ne insanların değeri kalmazdı. aynı kişilere katlanmak durumunda kaldığınızı düşünsenize. hiçbir anlamı olmayan bu dünyada yüzyıllar önce batmış bir gemi gibi takılı kalmak ne derece keyifli olurdu ? her sabah neyi umut ederek neye heyecanlanarak kalkardık ? bir milyon altı yüz yetmiş sekiz kez içilen kahveye mi ?
devamını gör...
hileli oyundan sıkılmak gibi. bir oyun hilesiz oynanırken çok eğlenceli gelir ama biri onun hilesini bulur ve sizi alt eder alt edince sizde kullanırsınız ve tadı kaçar sonrada siler atarsınız.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ölümün varlığının yokluğundan daha iyi olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli portakal radyo renk modu sözlük kütüphanesi online yazarlar kulüpler yazarak kitap kazan puan tablosu sıkça sorulan sorular yönetim kadrosu istatistikler iletişim