duygusalım. birkaç zaman önce de bahsettiğim bir sokak köpeğimizin yavruları oldu. bana geldiğinde o kadar küçüktü ki havada uçan kuştan korkuyordu merdivenleri çıkıp yüksekte olduğunu görünce korkup ağlıyordu sabah olur uyanıp tek olunca ağlardı kalkıp yanına gider beklerdim onu. hele ilk dişi çıktığı zamanlarda o tatlı hırçınlığı beni her yolda gördüğünde üstüme zıplayışını ve şimdi de anne olduğunu gördüğümüz günler. sanırım erken yaşta anneanne oldum ahahaha. ah benim b*klu kızım beni bugün çok duygulandırdın.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük yazarlarının hissettikleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim