zaman tüneli

biraz da susmayı denemek lazım.
devamını gör...

meğer bu yüzden mi kaçmışım evden. evet. şimdi anlıyorum... acılarıma iyi gelebilen uzaklığın ise dokuz yüz kilometre olmasına seviniyorum. böylece ülkede kalabilirim.
devamını gör...

hadi her aktörü geçtim, cüneyt abimize ayıp oluyor ama.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: pizza quattro formaggi) yani (bkz: four cheese pizza) yaninda solda sifir kalan pizzadir.
devamını gör...

yapılacak pek çok şeyin olması ve bu yapılacakların asla bitmemesiyle kendini sonu gelmeyen bir yarışta su ararken bulma durumu
devamını gör...

genel bir cevap olsun. evet, ayrıl kanka. evet, o çantayı al. evet, o işi bırak. yine kendi bildiğinizi okuyacağınız için, bana yazmayın abi.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

1983 doğumlu yugoslav/ ermeni asıllı türk müzisyen/ besteci ve piyanist.
çok sayıda şarkıda müziği ve düzenlemesi bulunmaktadır.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

devamını gör...

buradayım, aklım yettiğince yazarım.
devamını gör...

embesil modumuz mod 3 tavsiyesidir....
devamını gör...

ilçe.
devamını gör...

meyve.
devamını gör...

şehir.
devamını gör...

isvicre'den (bkz: lugano) ve (bkz: como) üzeri gidilebilen italyan sehri. ısvicre'den giderken yüksek daglarin arasindan düzlüge inersiniz. sehre yaklasinca da italyan halkinin araba sürmeyi bilmedigini ve akresif oldugunu gözlemleyebilirsiniz.

bence milano'dansa lugano ve como taraflari daha güzel. cennetten bir parca gibi.
milano ise baya büyük bir sehir. avrupa'da her büyük sehirde oldugu gibi merkezinde katedral vardir. etrafta dönerci falan ararsaniz, genelde hintliler bu isi yapiyor. sehir pek tekin bir yer degil. arabanizi saglama almanizi öneririm.

milano'nun tek hosuma giden yani kahveleri. tadi gercekten cok güzeldi.
sehirde siyahi orani da baya fazla. afrika'nin bir sehri gibiydi.
devamını gör...

sade hâli çok yumuşak, çok yağlı ve bu yüzden ağır geliyor. bu kadar yumuşak ve kaygan yüzeylerin hissinden nefret ediyorum.
bazen balla bazen de limonla tercih edildiğini gördüm. ben limonlusunu denemiştim. kuzenim dilimleyip limon ve karabiber eklemişti. ilkte yanaşmamıştım ama ısrardan tadınca devamı gelmişti. ve sevdim.
yetiştirilme şartlarına bakınca bölgede yetişebileceğini gördüm. sonra daha detaylı araştırma yaptım. çok türü var ama en fazla yetiştirilip bilinen tür sayısı:7
yediğimin şekli ve rengine uygun olanına bakındım sonra, çünkü değişiklik gösteriyor. hem yeşil hem de siyah renklisi vardı.
meyvenin çekirdeğinden nasıl kök çıkarılır ona baktım (birkaç video izledim.) ekildikten 2-3 yıl sonra meyve veriyor. ve meyve vermesi için aşılama gerekli. aşılama olayını da araştırdım. kalem denilen o verimli sapı diğeriyle bir bütün hâline getiriyor ve silikonlu ince bantla sarılıyor çünkü hava alırsa olmazmış.
şansa benim araştırma yaptığım akşam b. abim eve 2 tane almıştı. ve ben yatmaya yakın görüp mutluluktan sekerek odasına gitmiştim. "yaa avokado gördüm sen mi aldın, niye aldın?"
"gelişe bak, sanki milyoner olmuş. halbuki avokadoya bu kadar seviniyor. -sessiz bir şekilde - ya sabır, anne için aldım." dedi. "ne kadar gıcıksın ya, mutluyum işte bozmasana. ve teşekkür ederim. onların çekirdeklerine talibim. kim yiyecekse atmasın kök çıkarmayı deneyeceğim. avokado ağacım olsun istiyorum." deyip kafasını sevip yanaklarını sıkmıştım. ders başında oturduğu için rahattım. (: "senin bu kafana yetişemiyorum. çok tuhaf şeyler istiyorsun. çek ahtapot elleriniii." deyip sonda kızarken "sevimsiz tipsizzzz, şu boya, şu tipe bak aynı maymun totosu hıh. iki dk sevmeye de gelmiyorsun." deyip triple çıkarken "dersten sonra o maymun k.çı ağzına sı.acak." dediğinde "kapa çeneni eksik kromozommm!!" demiştim. modumun içine etmişken beni korkutabileceğini düşüneceğine kendi benden korksun.
bugün çekirdeği kök için hazırladım ve videosunu da çektim bir arkadaşıyla. (: mor lahana üzerine de çalışmalar yapıyorum. bakalım nasıl olacaklar...
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
bu el adam olmaz...
devamını gör...

1 saatte 10 km yolu anca gidebildim.
devamını gör...

gözün aç, perdeyi kaldır
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sataşmak, bulaşmak, diklenmek, sıkıntı çıkarmak anlamı da vardır.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim