zaman tüneli

bir aşık veysel dizesi:

devamını gör...

ayağımda termal çorap ve bot olmasına rağmen donuyorum. böyle günaydının abv.
devamını gör...

mezara girince bir fark kalmıyor.

(bkz: yarın mezara girende
sen toksun da ben aç mıyım
)
devamını gör...

içtenlik.
devamını gör...

hikayemiz henüz bilinen evrende herhangi bi hayat yokken cennet adı verilen mekanda başlıyor. tanrı tutuyor hiç gereği yokken sırf şamata olsun diye bi insan yaratıyor, sonra da onun dengi başka bi insan. bu denklikte haliyle adem lilith'e tahakküm kuramayıp yaratıcısından torpil istiyo ve üzerinde tam bir otorite kurabileceği havvayı yarattırıyor. her dediğini yapan, tamamen sana bağlı sevecen, masum gördüğün o kadın da yasaklı meyveyi yedirtip cenneten kovulmana sebep oluyo.

dengin olana söz hakkı tanımıyorsun (lilith ademin değişmesini talep etti belki de ama dediğim gibi ona söz hakkı tanımadılar) itaatkar olana da inanıp tüm insanlık tarihine yazılacak büyük bi hata yapıyorsun.

kısaca güveneceğin insana güvenmemek, güvenmemen gereken insana güvenmek. bu sorun zamanın başlangıcından beri süregelen bişi işte.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

dondu.
devamını gör...

mahkeme kararıyla uzaklaştırma aldırmayı düşünüyorum
devamını gör...

tüm değerleri, ahlakı, sebepleri, şartları, mantıklı mantıksız oluşu gibi tüm her şeyi bi kenara bırakırsak bu kadın kişisi her daim fakirlere dert olur. bak diğer her şey değişir ama bu asla değişmez.
devamını gör...

gönlümüzden geçenlerle karşılaştığımız bir gün osun dileklerimizle, herkese günaydın.
devamını gör...

narin bir çiçek gibi sevip, düşman gibi sevişmek olayını çözememek.
yıl 2026 olacak, haydi abi haydi.
lütfen biraz güncellenin.
devamını gör...



the warning, steve stevens ve billy idol yorumu.
devamını gör...

istanbul da kar yağmışmış.burda kar mar yağmıyor.
hani başka istanbul yoktu.
neyse yağmasın zaten çekilmiyor istanbul karda kışta.

günaydın
karsız günler diliyorum.

töbee ne çok kar dedim.
devamını gör...

saygı duyduğum insanlardır.
onları eleştirenler de haftanın en az 5 günü; sabahın köründen akşamın karanlığına kadar işe giderek hem bedenini hem de fikirlerini 3 kuruş maaşa kiralıyorlar. (kiralıyoruz)
yani bahsi geçen kadın baktığınızda hem (genelde) çalışmıyor, hem lüks içerisinde yaşıyor hem fiziksel ihtiyaçlarını karşılıyor.
ben artık sevdiğimin ülkesinin bu ekonomisinde kimseyi mantıksız bulamıyorum ya kusura bakmayın.
aklını, ağzını ve fiziğini kullanan bir şekilde rahat yaşıyor.
sonuçta bir nefes boyu hayat, kim ne yapıyorsa yapsın aferin doğru der geçerim*
devamını gör...

abd'nin, erkegin hakim oldugu eski duzeni yikarak sozde kadin merkezli yeni bir sistem olusturma tesebbusuyle birlikte gelen toplumsal yikim.

bu asamada, kadinlarin turlu zaafiyeti ve her seyden once de aklievvelligi hedef alinmis, iki cinsiyet birbirine dusmusken ust akil da planlarinin kusursuz isleyisini keyifle izlemektedir.

gunumuzdeki ve son 2-3 nesildeki annelerin cogunlugunun, farkinda bile olmadan cocuklarini kovan beynin kolesi olarak yetistirmesi durumu. pasifize edilmis, ozguven ve iradeden mahrum birakilmis erkek hukmedemez.

ıc cephede savas kazanilmadan da disarida cephe acilmaz.
devamını gör...

1 milyar doları olan insan ne diyorsa doğrudur arkadaşlar*
devamını gör...

karı mı atalım?
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
(bkz: nice pic hido)
devamını gör...

günaydın. bu hafta içinde ülkemizde yaklaşık 60 ilde kar yağışı var. ve soğuğu şimdiden geldi.
devamını gör...

zengin koca götlüm dediğinde iltifat
fakir koca götlüm dediğinde taciz.
devamını gör...

kendime bir durup nefes almak borçluyum. herkesi memnun edemezsin çünkü sen pizza değilsin ornicim. kendi kendine bak mental ve bedenen dobarlan kendine gel.
devamını gör...

"kelimeler yandı yanıyor hala,sende hiç ben kalmadıysa..."
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim