zaman tüneli

e-okul çıktı mertlik bozuldu. yıllardır hiçbir öğrencimin heyecanı yok. almaya bile gelmiyorlar. resmen öylesine bir aktivite oldu, verdik ve bitti.
devamını gör...

talihsizlik.
devamını gör...

ağdaya da gider, tayt da giyer.
devamını gör...

bazen oluyor. yapacak bir şey yok.
devamını gör...

bir ishana night shyamalan filmidir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
filmin senaryosunu da yönetmen ishana night shyamalan a. m. shaine'in romanından uyarlayarak yazmıştır. yönetmen ishana night shyamalan, bazen çok sevdiğim bazen de filmlerini izlerken öfkelendiğim m. night shyamalan'ı kızı ve bu film de yönetmenin ilk filmi. anlatım tarzı olarak babasına çok benzediğini söyleyebilirim yönetmenin.

filmde dakota fanning, georgina campbell, olwen fouere, oliver finnegan, john lynch ve alistair brammer rol almıştır.

filmde içinden çıkılmasının mümkün olmadığı bir orman söz konusu. yanında bir papağanla yolculuk yaparken arabası bir anda duran ve çalışmayan bir kadın bu ormanda yardım almak için dolaşırken ormanın değiştiğini ve arabasının kaldığı yolun artık orada olmadığını fark eder.

tuhaf yaratıklarla dolu olduğunu gördüğü ormanda korku içinde koşan kadına yaşlı bir kadın yol gösterir ve onu orman içine inşa edilmiş bir eve sokar. burada yapılması gereken şey hava karardığı zaman hareketsiz bir şekilde camın önünde durmak ve ormandaki tuhaf yaratıkların izlemesine izin vermektir.

bir ilk film olarak çok da kötü bir film değildi ama yine de iyi olduğunu da söyleyemem.
devamını gör...

cumadan pazara tatil olacaksa olabilir. ben varım.
devamını gör...

şu sözlüğe acilen entryleri 'yeniden eskiye' seçeneğini varsayılan hale getirin. her seferinde bu ayarı yapmaktan elim yoruldu.
devamını gör...

manda yoğurdu. ama %100 manda sütüyle olacak.
devamını gör...

üstü yanık yağı alınmamış köy sütüyle yapılmış güzel bir sütlaç.
devamını gör...

ah bea dayıcım anlamaz bunlar senin halinden nasil mutlu olsun bu insanlar artik
youtube.com/shorts/47GwP_d_...
devamını gör...

aylık net geliri kaç bin €?
evi var mı?
arabası var mı?
yazlığı var mı?
devamını gör...

spagat yapabilmesi
devamını gör...

yogacıdır
devamını gör...

macarlar hariç de lan fjfjf
devamını gör...

(bkz: red flag)
devamını gör...

canı sıkılan insandır.
devamını gör...

kuzey kadınları berbat oluyor. allah affetsin. özellikle rus kadınları. kırk yaşında kırış kırış oluyorlar, her tarafları sarkıyor yav.
devamını gör...

uykusu gelen insandır.
devamını gör...

öğrenci izni.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim