zaman tüneli

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

favori fenerbahçe'nin galip gelerek normal sezonu 4. sırada tamamladığı ve saha avantajını elde ettiği karşılaşmadır. çeyrek finalde ise sarı kanaryaların rakibi zalgiris kaunas oldu.
devamını gör...

uyandığım saate bak ağlicam
devamını gör...

ya beni bilen bilir.
ben hayatım boyunca hicbir insanla dalga gecmedim.
benim tarzım degil.
ben sevmiyorum insanlarla dalga gecilmesini.
hatta eski esim bana demisti ki o kadar hassas ve narinsin ki senle konusurken kırılır mı diye lafımı iki kere tartıyorum-espri bile yapamıyorum.
ben oyle cirkin esprilere gulmuyorum mesela insanı asagılayan.

bu konuda su an huzrunuzda ozur dileyecegim iki olay yasadım. iki beyfendiden de ozur dilerim. arkadas kurbanı oldum. sizi bu olayların bu kadar uzecegini bilseydim asla yapmazdım:

1-13-14 yasındayım. okuldan bi cocuk benden hoslanıyormus. kızlar geldi yanıma. bu cocuk sapık dediler. bizim etegimizden bacaklarımıza bakıyor. ona ders vermek istiyoruz. senin agzından mektup yazıcaz. beni karıstırmayın. napıyorsanız yapın dedim. cocukla ben sanki ona yazıyormusum gibi ask mektupları yazmıslar. cocuk cevaplar vermis. sonra dalga gecmisler.

2-
21-22 yasındayım. ilk uzun iliskimden sonra ask acısı cekiyorum. cok entrikacı da bi kankam var. insanı hata icin gaza getirir sonra ispiyonlar. o model arkadaslardan. severim kendisini ama modeli bu:) o dedi ki hadi eski sevgiline baska bir kızın agzından yazalım sanki ona uzaktan asık olmus bir kızmıs gibi. iyi dedim. yazdık. cocuk ciddiye aldı. sonra duruma aydı. benden tiksindi.

bu iki beyfendiden de ozur dilerim.
ben kendim boyle seyler asla yapmazdım.
arkadas kurbanı oldum.
devamını gör...

ben bundan cok konusmak istemiyorum.
beni aptal buluyorsan aptalım.
beni akıllı buluyorsan akıllıyım.

sadece baska kıza onu gec ben gecemiyorum diye yalvaran kızlara zeki diyorsunuz.
sizin icin zeki gorulmemiz icin illa entrikacı ve fettan mı olmalıydık?
devamını gör...

temizlik yapıcam.
kendimi motive etmeye calısıyorum.
market alısverisi yapıcam.
yemek yapıcam.
camasır yıkıcam asıcam.
cok isim var:)
devamını gör...

ya doymamısınızdır ya da gecmis kodlamanız hatalıdır.
benim en basta kodlamam hatalıydı mesela.
sonra yıllar icinde duzelttim hatalı kodlamayı.
simdi cok icimden gelmiyorsa evet demiyorum.
evet dedigimde asla sadakat sorunu yasamıyorum.
aklım gram dısarıda kalmıyor.

ha sıkıntı ne?
kimse sahiplenmiyor.
istemem yan cebime modunda herkes.
flortozun otesine gecmiyor iliskiler.
sen dedin mi benim olursan baska olmazsan baska olur diye.
demedin.
aynı anda on kadınla flortlesiyorsun. hicbir sey vaad etmiyorsun. herkes sadece sana hasta olsun istiyorsun.

net beklentileriniz oluyor.
ama net tekliflerle gelmiyorsunuz.
bi net olun bakalım.
o zaman o kadın nasıl bir durus sergiliyor.
devamını gör...

benim boyle bir sorunum yok.

bir erkek "tamam mı devam mı?" diye sorsun sadece bana.

ben masum masum dururum yıllarca yanında.
devamını gör...

hayata karsı bitmeyen bir ofkesi var.
cok hırcın geldi bana.
cok elestirel. ben elestiri kaldırabilen bir insan degilim.

cok zor bir erkek geldi bana.
bir basak erkegini mutlu etmek mumkun degil bence.
ben ozel hayatımda hayatımdaki erkegin beni cok mutlu ediyorsun lafıyla varolusunu anlamlandıran bir kadınım.
bana uymadı.
devamını gör...

terazi burcu sezonunu kapatıp kova burcu sezonuna gectigimdir.

her sey icin tesekkurler.
her zaman ince bir ruhun var.
senle paylasmak hep guzel ve ozel.

bir ara goruselim canım:)
devamını gör...

sanki evleneceksiniz.
birkac yıl takılıcak yolunuza gideceksiniz beyler.
olay cıkarmayın:)
devamını gör...

bakın arkadaslar ben her yolu denedim.
turlu turlu burclar.
beni bu dunyada en cok kova erkegi seviyor.
hep.
ikizler kadınının neyini bu kadar seviyorsunuz bi anlatsanıza:)
devamını gör...

eski vali ve başhekim gözaltında
burak doğan
g: 18/04/2026, cumartesi
yeni şafak
6 yıldır haber alınamayan gülistan doku ile ilgili soruşturmanın ‘kayıp’tan ‘cinayet’e dönüşmesiyle önemli gelişmeler yaşanıyor. oğlu cinayetle suçlanan eski tunceli valisi tuncay sonel, delilleri kararttığı; eski tunceli devlet hastanesi başhekimi çağdaş özdemir de kayıtların silindiği suçlamasıyla dün gözaltına alındı.

kayıp üniversite öğrencisi gülistan doku’nun hastane başvurusuna ait verilerin sistemden kasten silindiği tespit edildi. tunceli cumhuriyet başsavcılığı’nca yürütülen gülistan doku soruşturmasında, daha önce “yok” denilen hastane kayıtlarının sistemden silindiği ortaya çıktı. dosyaya giren teknik raporlar, kayıtlar üzerinde doğrudan ve profesyonel müdahale yapıldığına işaret etti.

giriş kaydı polis sisteminde var
soruşturma kapsamında alınan gizli tanık ifadesinde, gülistan doku’nun uyuşturucu madde etkisi altındayken istismara uğradığı ve bu süreçte hastaneye başvurduğu öne sürüldü. tanık, söz konusu başvuru kaydının emniyet sistemleri üzerinden görülebildiğini belirtti. dosyadaki tespitlere göre, 31 aralık 2019 tarihinde saat 09.09’da tunceli devlet hastanesi’ne giriş yaptığına dair kayıt polis bilişim sistemi’nde (polnet) yer alırken, aynı verinin hastane kayıtlarında bulunmadığı belirlendi.


hastanede o güne ait veri yok
dosyaya giren teknik inceleme raporlarında, 31 aralık 2019 tarihine ait hastane log kayıtlarının sistemden silindiği tespit edildi. raporda, bu işlemin “yoğun emek harcanarak ve profesyonel şekilde” gerçekleştirildiği vurgulandı. aynı raporda, 31 aralık öncesi ve sonrasına ait log kayıtlarının sistemde bulunduğu, yalnızca söz konusu güne ait verilerin yok edildiği belirtildi. bu durumun, kayıtlar üzerinde kasıtlı müdahale ihtimalini güçlendirdiği ifade edildi.

başhekim ‘gelmedi’ demişti
dosyada yer alan resmi yazışmalarda, hastane başhekimliğinin savcılığa gönderdiği yazıda, gülistan doku’nun 31 aralık 2019 tarihinde hastaneye başvurmadığının bildirildiği görüldü. ancak polnet kayıtları ve teknik inceleme raporlarının, bu beyanla çeliştiği değerlendirildi.


eski vali ve başhekim gözaltında
içişleri bakanlığı, soruşturması kapsamında eski tunceli valisi tuncay sonel'in açığa alındığını duyurdu. konuya ilişkin mülkiye müfettişi görevlendirmesi yapıldı. tunceli cumhuriyet başsavcılığı, sonel hakkında "suç delillerini yok etme ve gizleme" eylemlerini gerçekleştirdiğine dair yeterli şüphe bulunduğu yönünde bir resmi yazı hazırladı. sonel, açığa alınmasının ardından dün elazığ'da gözaltına alındı. sonel'in erzurum'a götürüleceği bildirildi. ayrıca soruşturma kapsamında bursa cumhuriyet başsavcılığına, dönemin tunceli devlet hastanesi başhekimi çağdaş özdemir'in yakalanarak gözaltına alınması ve suç delillerinin ele geçirilmesi amacıyla yazı gönderildi. talimat doğrultusunda özdemir, bursa'daki adresinde polis ekiplerince gözaltına alındı.



şüphelilerin geçmişi karanlık
soruşturmada gözaltına alınan 9 şüphelinin jandarmadaki sorguları tamamlandı. doku'nun erkek arkadaşı zeinal abarakov, zeinal'ın annesi cemile ve üvey babası engin yücer ile uğurcan açıkgöz, celal altaş, nurşen arıkan ve ferhat hanedan güven, yoğun güvenlik önlemi altında adliyeye getirildi. şüpheliler altaş, arıkan, güven, yücer tutuklanmaları talebiyle, açıkgöz ise belirlenen yerlere başvurmak ve yurtdışı yasağı şeklinde adli kontrol uygulanması talebiyle mahkemeye sevk edildi. akşam saatlerinde de sonel'in oğlu mustafa türkay sonel ile sonel'in koruması şükrü eroğlu da jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye götürüldü. soruşturma kapsamında eski polis gökhan ertok ile eski il özel idaresi çalışanı erdoğan elaldı tutuklanmış, üniversite kameralarından sorumlu savaş gültürk ve süleyman önal ise adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

adliyedeki şüpheliler daha önce de faklı suçlara karıştığı tespit edildi. zeynal abakarov, engin yücer, cemile yücer, uğurcan açıkgöz, erdoğan elaldı, gökhan ertok, şükrü eroğlu hakkında suçu bildirmeme, delil karartma, bilişim suçları, görevi kötüye kullanma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten öldürme, uyuşturucu suçları, dolandırıcılık gibi çok sayıda suçlama bulunduğu öğrenildi. celal altaş, nurşen arıkan ve ferhat güven’in de geçmişte çeşitli eylem ve etkinliklere katıldıkları, bazıları hakkında terör örgütü üyeliğinden dava açıldığına ilişkin bilgilerin yer aldığı belirtildi.

www.yenisafak.com/gundem/es...

www.yenisafak.com/gundem/gu...
devamını gör...

iletisim cok onemli bence.
sen taleplerini soylicen.
o taleplerini soylicek.
adımlarınızı birbirinize uyduracaksınız:

1-yazlarıma karısmayacaksın. hassas oldugun konular varsa uyarman yeterli. onlar hakkında yazmam.
2-giyimime kusamıma karısmayacaksın. zaten dekolte mini giymiyorum. ama sunu giy bunu giyme deme. ben zaten bilirim ne nerde giyilir.
3-beni diger erkeklerden koruyacaksın.
4-bana para muhabbeti yapmayacaksın. en irite oldugum sey.
5-benim tarzımı cok asırı kapamayacaksın. ben zaten kapalıyım. daha fazla kapanmama gerek yok bence.

bu kadar taleplerim:)
devamını gör...

biri boş kaleye olmak üzere olmak üzere, her ikisinde de kaleci hatası olan gol attığı için müritlerini tekrar piyasaya çıkardı. neuer gibi bir kaleci neden uçmak yerine yürüdü anlamadım ama ikinci golde iyi vurmuş arda. yalnız ilk golü için bile dünyada sadece on kişi atabilir falan yazanlar var, ciddi akıl tutulması. çocuğu yine messi ilan ettiler, vitinha olursa öpün de başınıza koyun.

geçen sene saniye oynamadığı turnuvada şampiyon görünmüştü. bu sene gol atmış oldu en azından, bu da bişey. maç sonu atılarak güzel gecesini çöp etmiş.
devamını gör...

son dokuz ayım bunalımda gecti.
iki erkek dengemi allak bullak etti.
ben de hayata kustum.
sacımı taramadım. makyaj yapmadım. sadece esofman giydim bu 9 ayda.
iki gun once yeni kararlar aldım. dedim gulmekicinyaratilmis buna ne kadar devam edicen? yani bi yerde toplamam gerekiyordu degil mi?
iki sabatır sabah dusumu aldım. makyajımı yaptım. elbise giydim.
dunya icin kucuk benim icin buyuk adım:)

erkeklerden cok sikayetciyim.
onlarla da olmuyor onlarsız da olmuyor.
onlar olmayınca hayat cok sıkıcı oluyor. nesesiz.
ama onlar da hep kasıkla verip kepceyle alıyor.
once bi mutlu ediyorlar sonra agır depresyonlara surukluyorlar.
hep aynı sey.
hepsi aynı:)
devamını gör...

icerden bildiriyorum.
o iliskiler de bitiyor.
devamını gör...

bana ben sana hangi filmleri hatırlatıyorum diye sordu.
sunları:

-modern life is rubish
-destination wedding
devamını gör...

ben en cok kendi yorumlarımı seviyorum.
cogunlukla sizin yorumlarınıza katlanamıyorum.

sairin dedigi gibi:
-yolculuga cıkarken kendi gozlerini yanına al.
devamını gör...

o huzursuz. ben huzursuz.
biz kavga etmemeliyiz.
kavga edince hemen barısmalıyız.
galp.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim