zaman tüneli

elimde 2 tane saç kremi var. birinin paketi daha beyaz, diğerinde mor renk daha hakim. emine de durur mu yapıştırmış şakayı:

-bak bu daha morefose.
devamını gör...

sen söyle biz hayranlıkla dinleyelim. aşıkım sözlük.
devamını gör...

devamını gör...

durun daha şaka yapacaktım. *
devamını gör...

geçen gün kötü şakalarıma malzeme olmuş talihsiz anasözü.

kardeşim* kaşları için iki ürün alacaktı. baktık internette daha ucuz. hem daha ucuza alırım hem de ayağıma kadar gelir, bir taşla iki kuş dedi. dedim yoook, bir taşla iki kaşhahahahahaha dedim ve sonrasında nefesim kesilmiş gülerken. kendisi yanımdayken çok utanıyor benden. insanın böyle ablası olacağına 3 milyon dolar borcu olsun. neyse ki ben varım da hiç borcu yok.
devamını gör...

iyi geceler bebekler. sagopa dinleyerek ölü gibi uyuyacağım birazdan, yarın da bugünün aynısı olursa sıkıntı büyük.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şikayetlerinizi moderatörlere memnuniyetinizi ibanıma.

tr** **** **** **** **** **** **
devamını gör...

irili ufaklı bir sürü şirketin, işletmenin dillerine pelesenk olmuş slogan. aslında slogan da değil. bildiğin terane.
devamını gör...

para.

dümdüz para istiyordum yani öyle bir fakirlik. paranın her derdimizi çözeceğini düşünürdüm. çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. haftalık harçlığım olan 5 lirayı çaldığında çok ağlamıştım eve gidip. çünkü nadiren de harçlık alırdık. yalnız öyle bir enayiyim ki ben tekrar ona çok harçlık çaldırdım. işte böyle de hatalarından ders alan bir kadınım. enayiliğim hâlâ devam ediyor. insan yedisinde neyse yetmişinde de odur sonuçta.
devamını gör...

geçmişi beni ilgilendirmez dediğim kızdan sonra karşıma çıkan.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu olaylardan en çok etkilenecek olan yine biz bahisseverler olacaktır. bundan sonra meraba merhaba real madrid. hiç işim olmaz.
devamını gör...

sahip olsak bile aynı tadı verecek mi ? verdi mi ? sanmıyorum..
devamını gör...

ben bunları pek sevmem, müziklerine de pek tahammül edemem ama zoktaycıyım zoktaycııı.
x.com/i/status/205138106867...
devamını gör...

muasır medeniyetler seviyesinde olan, ülke gündemine yön veren, hürmüz boğazının anahtarını elinde tutan sözlüğümüzde maalesef var böyle tipler. ben bir tanesini tanıyorum ve azmini tebrik ediyorum.

solcuyum ayağına avcılık yapmak..
bilemiyorum altan bilemiyorum..
devamını gör...

gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye? pariste zimbabweli sevgilimle çok dinlerdik.
devamını gör...

yaşanacaksaa yaşanacaaaaaaak çıstak çıstak
devamını gör...

kavga değildir, en kibar tabirle yüz bulan ayıların halıya sıçmasıdır. idam edilmesi gereken hatta işkence edilmesi gereken tipleri topluma kazandırmaya çalışırsan olacağı budur, terör suçu işlemiş adam odtü gibi bir okulun bahçesinde geziyor şaka gibi. apo posterleriyle fotoğrafları çıkan, daha önce terörden tutuklanıp serbest bırakılan tiplerin bu ülkeye uyum ve fayda sağlayacağını düşünmek kadar aptalca bir şey olamaz.

meydanı boş buldukça ellerinden gelen her türlü şerefsizliği yapabiliyorlar şu an ama ben bu ülkenin dinamiklerini birazcık çözdüysem böyle yürümez. böyle kudurdukça kendi sonlarını hazırlıyorlar, karşılık bulduklarında "mağduruz ötekileştiriliyoruz ühü ühü" diye salya sümük ağlayışlarını zevkle izleyeceğim.

salak salak mesajlar almamak için ön edit bırakayım: terörle bağlantısı olmayan ya da malum terörist oluşumlara sempati beslemeyen kimsenin üzerine alınması gereken bir şey yok bu entryde, terör sempatizanları hariç kimseyle bir sorunum da yok.
devamını gör...

tövbe haşa ama ben biseksüel falan mıyım acaba? bu nedir? (ajda hanım hariç) *
devamını gör...

dayıyı ezip geçen bu düzen bize neler yapmaz coniiiiiii. rip o7
devamını gör...

ooo burda da çok fazla var burda ama hepsini engellediğim için göremiyorum kdkekdme
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim