zaman tüneli

benim şarkım. destek olmak isteyenler için :)

devamını gör...

bir an void diye okudum tam ne alaka diyecektim.
devamını gör...

insanları öldürerek ölmeyi hedefleyen, ruh hastası, cinsi sapık ''incel''lerin manifestolarında rastlanarak bir kısaltma jargonu olduğu anlaşılan sözcüktür.

sapkın incel'ler kadın düşmanı oldukları için kadın yerine aşağılayıcı tınısı olan foid sözcüğünü kullanmışlar. foid; ''female humanoid'' tamlamasının ilk ve son üç harfinden oluşan kısaltması .

bu ibareyi; 2014 california saldırganı e.r. kullanmış, 2025 ocağında önce evinde bir kızı sonra istanbul surlarında bir diğer kızı öldürüp kendini asan 19 yaşındaki s.ç. kullanmış ve son kahramanmaraş saldırganı sapık i.a. kullanmıştır.
devamını gör...

bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü sorunsalıdır.
devamını gör...

ya cahilsindir ya da değil. her şeyin de ortasını bulmaya çalışmayın be kardeşim!
devamını gör...

rapte reklam için milliyetçi olup
kahvede solcu bu zihniyetin sonu
üç kuruşa kenef temizlemekten
kimisi de kazara müzisyen olur


gazapizm böyle anlatıyor bu mevzuyu.
devamını gör...

#3972081

yok başkan canım sıkıldı ortalığı trollüyorum.
devamını gör...

zır cahil öncesi köprüden son çıkış aşaması.
devamını gör...

10 üzerinden 10, gerçekten keyifli, sorunsuz, güzel şeyler yaşadığım bir gündü..
devamını gör...

devamını gör...

ne anlatmaya çalıştığını anlamadığım başlık ve ilk tanım. siyasi tavırdan çok hatun avlamada rakibine yenilmenin hırsıyla açılmış bir başlık izlenimi vermekte.
devamını gör...

10/10.
sabah uyandığımda beni karşılayan harika iki çift göz ile her gün 10.
devamını gör...

bir günü daha bitirdik. herkese huzurlu rüyalar ya da keyifli geceler.
devamını gör...

herkesin huyuna gidip yaranmak için özellerde vatan millet sakarya edebiyatı yapar,
genelde hatun avcısı olduğundan mütevellit sözlükte de dem'e yakın takılır ama utangaç olduğu için de kıvırır.

kısaca hem solcu hem ikiyüzlüdür.

(bkz: utangaç apocu) dendiğinde kızar.
devamını gör...

çok sıkıcı bir gündü. sözlükte zaten aşırı sıkıcı.

bir de emine eksi oy olaraktan tanımlarıma fav atıyor. sadece fav atmak eksi vermektir bizim raconda. aşırı moralim bozuldu akşam akşam. sıralı fav hakkım dolsun bittin sen emine.

güne puanım 3/10
devamını gör...

soran herkese memnuniyetimi dile getiriyorum. beklentiyi aşağı çekince insan memnun olmayı öğreniyor. bugün binlerce km uzaklarda arabasız, kirada bir yaşam sürüyorum ancak kendi adıma hayat, ziyadesi ile memnun edici.
belki de uzakta olmaktır işin sırrı. bak bilemedim şimdi.
devamını gör...

eve dönerken lastiği patlattığım ve merter civarlarinda* tamir etmek zorunda kaldığım icin 1(bir) verebiliyorum.
sözde dinlenecektik bugün
devamını gör...

biz kulağımızdaki kılları yakamıyoruz, millet çatır çatır insan yakıyor. sizleri nasıl bir ana doğurdu, nerde büyüdünüz. isid kamplarında mı yetiştiniz.
sizin ben kalıbınıza ayrı, erkekliğinize ayrı, insanlığınıza ayrı sokayım.
devamını gör...

insanlar bulunduğu parti nedeniyle oy vermişti bu kadına. çok can sıkıcı bir durum bence. ben afyonlu olsam bu gece sucuk ekmek yanında rakı içerdim.
devamını gör...

çok rahat adamımdır ama bugün biraz gerildim kabul. 1 haftadır atlatamadığım grip yüzünden sesim hanzo modda, boşu boşuna birilerini beklemem gerekti, öpseler gitmek istemeyeceğim bir daveti kıramadığım için kabul etmek zorunda kaldım, trafik de günün yarısını yedi.

ben sana hiç puan vermeyeyim gülüm.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim