zaman tüneli

israil ve abd arasında varsaydığınız türden bir ilişki olduğunu sanmıyorum.
devamını gör...

yakışıklı güvenlik pozum.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

yapılması garip değildir, moral motivasyon gereğidir ama biraz usturuplu olması gerekir.
devamını gör...

#4042158 ismail hocam, senin futbol anlayışını ben ......
devamını gör...

bakalım bu cümleyi kim kuracak....motoru olmayan kaan planörüyle.
devamını gör...

efendilerine bop için rapor verirken
devamını gör...

israil'de kahve içmemizin bile rum çocuklarına batması gayet ilginç.
yakında selaniği ele geçirip silopi yapacağız.
devamını gör...

bunun için natodan ayrılmana gerek yok.
abd israili alabileceği yeni ittifak için natoyu kaldırmak istiyor iddiası var. farklı şeyler.
devamını gör...

israil'in yanında bize karşı savaş açabilmek için abd'nin nato'dan ayrılmak üzere olduğu iddiası yabancı strateji uzmanları tarafından bugün çok yoğun bir şekilde dile getirilmekte.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

hala yazmıyor. bizi mükemmel yazılarından mahrum bırakıyor. yaz peşinden gelelim, müridin olalım. bu sözlük başka türlü kurtulmaz. çekersen sen çekersin kadın yazarları buraya. hiçbir şey olmasa, onyüzbinmilyon karmanın, onbinlerce girinin hatrı var. bizi çöllerde susuz bırakma, mükemmel hikayelerini yaz, feyz alalım.
devamını gör...

ak partiye hizmeti fahrettin altun'dan çoktur.
devamını gör...

bir denyo var ya cnn de güvenlik uzmanıymış.... adam 500 km den gelip bizim 70 km yanımızı yerle bir ediyor, gık diyemiyoruz, adam kahve diyor ya... ve bu güvenlik uzmanıymış. adamlar iran komuta kademesinin tamamını, yerin 7 kat altında tek füzeyle yok etti. hizbullahın başına geçen her kişiyi anında yok etti, mesaj cihazlarını patlatıp hizbullahın militanlarını öldürdü.
neyse benimki sade olsun....
devamını gör...

eskiden cok sevdigim, simdi ise hic sevemedigim meyve. ananem surekli bundan pisiriyor. sarimsakla. mesela su an kokusu geliyor, o kadar igreniyorum ki. ulan daha ne kadar bundan yicez.

hani patlican yiye yiye patlican be fare. ahahahahahayt. anladiniz mi, patlican yiye yiye patliycan. hahahahayt. yine yaptim. patlican patliycan. hahahahahaayt.

neyse harbi cok yedik. yeter artik, hani bu kadar da yenmez bu lanet olasica. allah'im yok et bunu da gozumuz gormesin. amin. evet.
devamını gör...

karabük üniversitesi tanıtım müziği olarak bir döneme damgasını vurmuştur.
devamını gör...

bir tokatla ölebilecek hayvana bu kadar büyük isim vermek sizce de biraz şey değil mi?
devamını gör...

standarttır. laci varken, bordo nedir allaasen.
devamını gör...

virgül'ün ne kadar önemli bir noktalama işareti olduğunu bize tekrar hatırlatan bir başlık.
devamını gör...

bir daha gelmeyi beklemenize gerek yok. yoldaş'ı tenhada kıstırıp, değiştirtebilirsiniz. eskiden modlar yapıyordu ama şimdi sadece yoldaş kaldığı için onu bulmanız gerekiyor.
devamını gör...

karıncayı da belini incitmeden sever. nazik insandır.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim