zaman tüneli

lise yıllında okumuştum. askerlik yaparken salla bayrağı soldan sağa dediği için ceza almıştı. vayy be canımın içi ülkem. burası bizim değil biz öldürmek isteyenlerin ülkesi.
devamını gör...

iki kişilik delüzyon* sezmeye başladım. bilmeyenler için frank dilinde "folie a deux"ün anlamı:

iki kişilik delilik. genelde kendi içlerinde kapalı çiftlerde görülen, duygu düşünce, dünya ve benlik algısının ortaklaşması, giderek kendilik olayının çiftlik haline gelmesi (evet, tevriye), özeliikle ideolojik saplantı hali.
devamını gör...

nerenin kurdu... siverek zazasiyla agri kurdu arasinda bin fark var. ekseriyetle begendigim kurtler bunlar.
devamını gör...

ilk geldiğinde cümle de kuramiyordu. yavaş yavaş anlamlı yarım cümleler kurmaya başladı. #4042415
heyecanla takip ediyoruz gelişimini.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ha ha.. hahaha.. ahahahhahahahahahaha.
devamını gör...

siginaklara kosun mericler ortalik karisacakmis

devamını gör...

hiç birimiz "irrasyonel devletimizden" daha borçlu değil. bunlat hem para basıp hem borcunu büyütebilen "büyücüler". yazar ihsan oktay anar kahramanları gibiler : galiz kahraman

buna göre, merkezi yönetim brüt borç stoku, temmuz sonu itibarıyla 15 trilyon 463,3 milyar lira oldu.

borç stokunun 7 trilyon 571,1 milyar liralık kısmı türk lirası, 7 trilyon 892,1 milyar liralık kısmı ise döviz cinsi borçlardan oluştu.
buradan
devamını gör...

zeka bu yapay'ından ... :)
devamını gör...

normal kadındır.
buyurun?
devamını gör...

toplu gönderim yapayım, artık kime ne denk gelirse.

devamını gör...

akrep kadını hakkında kötü bir şey yazmayacağım. burçlara inandığımdan değil, yaşamak istediğimden.
devamını gör...

öhöm, şey...

ortalık karışsın maaadem
devamını gör...

tarihe bakıldığında en akıllısının bile "akılsızca" olduğu görülen muktedir teorileri dir.

yemen valisi ebrehe mekke deki kabe'ye yürüdüğünde "beklediği fayda" teorisi ne kadar akılcıydı, sonra ne oldu...
devamını gör...

bunu sevenler bir de, tefal actifry'ı denesin. dünyanın en güzel icatlarından biri, hem mis gibi patates kızartıyor hem sobadaki gibi kestane kebap yapıyor. arada daha bi dünya şey de yapıyor. airfryer denen şeyleri tokat manyağı yapar.
devamını gör...

bir şey için gerçekten çabalayan insanların aşınmadık bir tek kulaklarının arkası kalırken hayat bazı insanlara neden, bütün öküzlüklerine ve vasıfsızlıklarına rağmen her şeyi sunuyor?

senin gibi ilahi ya da evrensel ya da ahlaki adalet anlayışının ben taksim’inden girip, şişhane’sinden çıkayım.
devamını gör...

kısa evlilik/uzun boşanma/daha uzun bekarlık sürecimin tamamındaki gözlemlerime göre rondo bir evde, bir çok karıdan ve kocadan daha fazla işe yaramaktadır.
devamını gör...

benim 15 falan, hepsiyle birlikte ewed diyorum, ewed.
devamını gör...

mayonun içine don giymek. erkekler deniz şortunun içine boxer giyerek yapıyor bunu. diyorsan ki, bazı şeylerin sallanmaması, sabit durması lazım, eyvallah. ona uygun şortlar, mayolar var, slipler var. tanga bile var lan ama içinde ekstra ağı olmayan board short dedikleri dalgadan alıyorlar. içine de boxer giyiyorlar. neden abi, neden yapıyorsunuz böyle bir şey?

o boxer'ın kumaşı ıslanınca 150 kilo çeker. kuruması da üç gün sürer. insan gerçekten hayret ediyor.
devamını gör...

35 yildir ayni seyleri anlatiyorum diye kizmis videolara ara vermisti. simdi taha akyol ile beraber donmus. insanoglunun dogasinin kotucul oldugunu soyleyince taha akyol liberallerin insanin dogasinin iyi oldugunu bu yuzden serbest birakilmasi gerektigini soylediginde adam demek liberal degilmisim noktasina geldi.

sagligi ozellestirecekmissin... adam istedigi hastaneye gidecekmis... ne istedigi hastaneyi secmesi yahu? kirtasiye mi seciyorsun? kahveci mi seciyorsun? cig kofteci mi seciyorsun? bir bolgede kac hastane var belli. bu hastanelerin tedarikcileri belli. ilac aldigi yerler belli. faturayi odeyecek sigorta sirketleri belli.

united healthcare ceo`sunu neden indirdiler? luigi mangione adindaki bir kahraman cikti, benim ameliyatimin masraflarini odemiyorsun beni aci icinde kivrandiriyorsun dedi ceo`nun beynine s1kti . sen hangi ruyada yasiyorsun? sirketlere karsi bireysel bir adam nasil hakkini savunacak? hangi hukukcuyu tutacak da milyar dolarlik sirketi dava edecek?

devamını gör...

son iki gündür burada ve ekşi sözlükte sürekli bana gıcıklık yapan tipler karşıma çıkıyor. sanki nefret ile sarıldım. ben de sempatik yaklaşıyom y.rrk kürek tipler ya. sonra da küfürba oluyoz.

not: şapkalı fotimi gönderdim sevimli, sempatik bir tipim diye ki bence öyleyim. yok şapka ile kapalı ortamda foti çekilir mi diye çemkirdi. salak yemin ederim bu çocuk.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim