zaman tüneli

kürkçü dükkanı.
devamını gör...

büyük beceri işi. hayat insanı nerelere itiyor.
devamını gör...

bunu neden yunana sormuyorsun delikanlı.
devamını gör...

motorboat tekniğini öneririm.
devamını gör...

babe'cim, aşk aranmaz.
o öyle bir anda "aaa aşık oldum lan" denen bir durum.
şunu netleştirdiğin gün çok daha mutlu bir insan olacaksın*
devamını gör...

hepsini de layklayarak sınanmış*
devamını gör...

lahanası ile ünlü şehir.
devamını gör...

bu cüsseyle olsam olsam korkutan tarafta olurdum.
devamını gör...

çok şükür bitmiş gözüküyor. nelerle sınandık
devamını gör...

#4053693
kardeşim öncelikle başın sağ olsun.
anneni kaybetmene gerçekten üzüldüm.

konunun ya da gerginliğinin benimle alakası olmamasına rağmen içini dökmüşsün, bu açıdan da samimi gördüğün için teşekkür ederim.
devamını gör...

kısa saç erkeğe daha çok yakışıyor. en azından bana göre.
devamını gör...

barda tek başına içki içen figüran olurdum.
devamını gör...

bir süredir budist bir ifritle flörtleşiyorum. şimdilik iyi gibi. çarpılmayı beklerken aydınlanacağız galiba, hayırlısı.
devamını gör...

şöyle başlık açıyorsunuz sonra dalyarak diyince olay çıkıyor.
genelleme yapmadan önce entrynizin sahiden orada yazan birileri tarafından okunabileceğini bilmenizde fayda var.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bu sefer ikna oldum.
devamını gör...

ayakları ters olur diyorlar. inşallah bütün ayakları değildir
devamını gör...


orayla ilgili fikrim yok, başka sözlükte hesabım da yok zaten.
ama bu kadar gömdüğünüz, eleştirdiğiniz her şey burada da oluyor. (özellikle son zamanlarda)

merak ettiğim şu: onlar da bizi istemiyor gibi bir durum var mı?*
ne bileyim normal sözlük bilmem neleri uluya gelmesin vs gibi


abi ben sana samimi bir şey söyleyeceğim şimdi ben eskiden uludağ'da yazardım, hani şimdi konuşanlar, tanıyanlar çıkıyor ya, "ben senin o tehdit ettiğin ulu'daki adamlara benzemem" diyenler var ya, ben onları niye tehdit ettim sevgili kardeşim biliyor musun? benim 3 ay önce canımdan çok sevdiğim, eğer bir şansım olsaydı canımı vermek isteyeceğim canım annemin vefatı üzerinden bana mobbing yapanları tehdit ettim ben. benim ölmüş anama sövselerdi daha iyiydi neler yazdılar neler hakkımda. hepsi de şimdi burada kalbimiz seninle olan bir şerefsizin fake hesaplarıydı, yani hepsi aynı kişiydi, kimi sözlükte istemiyorsa, kim biraz ilgi görüyorsa kendisinden ziyade göndermeye çalışan, evli olduğu halde küçük kızlara yavşayan, telefonlarını alan, yavşayan, adi bir pisliğin kurbanı oldum. 16 yıldır silik, çaylak vb. olmadan yazdığım sözlükten, 5 dk. da ayrıldım gittim. ismail beni silik yapmıyordu, ismail'e açıktan yazdım, özetle, artık benden sana yazar olmaz ismail kardeş, beni sil dedim, sağolsun o da beni sildi, o la ki merak ederim yazılanları, açıp da bakmayayım diye ağımdan uludağ sözlüğü engelledim, istesem de giremiyorum, girmek de istemiyorum işin doğrusu.

ve eğer buradan birisi de çıkıp ben tehdit ettiğin yazarlara benzemem diyorsa orada bana yapılan tüm orospu çocukluklarını onaylıyor demektir. ve ayrıca burada kardeşim dediğim insanların bile hainlik içinde olduğunu gördükçe üzülüyorum işin doğrusu.

her neyse, uludağ'da bez bebek nana dışında buradan herhangi bir yazara bir husumet, gelmesincilik yok bu bir. ikincisi, ben ekşi sözlük'te de 2013'ten beri yazıyorum, aynı tarihlerden itibaren itü sözlük'te de kapana kadar, ekşi'de de olduğu gibi siliksiz, çaylaksız, leylasız yazdım. çok da güzel arkadaşlıklar edindim, hatta inci'de hiç bulunmama rağmen, o tayfadan da pırlanta gibi kardeşlerimizle muhabbetim oldu, hala yağmur adında bir kardeşimle konuşuyoruz. neyse yani bendeniz esasen 2004 yılından beri sözlük okuyucusu ve yazarıyım.

burada da sanırım nisan 2025'ten beri buradayım, pek kimseyle muhabbetim olmadı, sözlük dışına çıkan sohbetlere meylim pek yok açıkçası, son bir iki aydır da çoğunlukla evde olduğum için derdimi, kederimi, kafamı bu yolla dağıtmaya çalışıyorum. yani anlayacağın kendimi kandırıyorum.

iyi niyetli arkadaşlara bir rahatsızlık verdiysem affola.. saygılar, sevgiler.
devamını gör...

denizden çıkarsa yerim ya.
devamını gör...

şu an bunu okuyor.
*
*
devamını gör...

nerenin zombisi olduğuna bağlı. trakya zombisi rakısız gitmez, ege zombisi zeytinyağına yatırılır. neticede her ölünün terbiyesi bir değil.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim