zaman tüneli

ottoman leblebire uzun yıllar hüküm sürse de düşmanları tarafından hasta leblebi olarak tanımlanıyordu. renkli şekerli leblebi birliklerinin, çıtır leblebistan ve beyaz leblebiyeye karşı acılı leblebikoları birasız imha etmesiyle savaş resmen başlamıştır. en kanlı çatışmalardan biri bindokuzyüzbenbilmemsenkaç yılında gerçekleşen beyaz leblebi–sarı leblebi muharebesi olmuştur. üç gün üç gece süren savaşta taraflar birbirine üstünlük sağlayamamış ve iki taraf da susadığı için geri çekilmiştir. kısacası başlangıcı 14. yüzyıla dayanan ve etkisini kaybetse bile günümüzde hala devam eden savaştır. günümüzde bu savaşlar çorumda yoğunlaşsa da denizli ve kütahya cepheleri de oldukça sert geçer.
devamını gör...

sonuçta hepsi meme işte olm, memeyi bulup da bunamayın, ewed.
devamını gör...

yastık savaşlarında kullanılır.
devamını gör...

halk tabiri ile tüysüz, biyolojik olarak sağlıklı olan kılsız kadın yoktur, ekstrem nadir genetik mutasyonlar hariç.
devamını gör...

bilgi ve kültür aşılayan kitaplardır diyebiliriz. google yokken bunlar vardı. alfa kuşaklarının olduğu bir sözlük burası bilmiyenler vardır diye bir hortlatayım dedim.

çocukken severdim okumayı incelemeyi. hala oğlundan çalmıştım bir set hehe..
elimde 1979 basımı şöyle bir parça var setini araştırıyorum nerede vardır diye. daha fazla olsun istiyorum. bakalım başladık bir yerden...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

2 yastıktan oluşur. küsen yastığını alır başka odaya geçer.
devamını gör...

şrrannkk diye masaya vurmak. portmantoya asmak zannettiniz değil mi, yemezler, ewed.
devamını gör...

sonuçta ikisi de kadındır.
tüyleri yumuşak ve bakımlı olmalı.
devamını gör...

bunlar mı tüy. toka tüylü ama.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

memeli canlılarda kıl olur, temel biyoloji öğrenelim lütfen. evet kadınlarda da kıl var onlarda memeli. ince ve yumuşak olması önemli değil.
devamını gör...

severus.
devamını gör...

#4056137 bendekiler tüy . yumşacık ve bakımlı
devamını gör...

kıl demir gibi olur, tüy biraz daha incedir.
devamını gör...

ben daha çok yaşlarını merak ederdim. babam dinliyor abba o derece.
devamını gör...

kıl kulağa çok kıl geliyor. tüy daha sevimli.

tüylerimi aldırdım - kıllarımı aldırdım
devamını gör...

erkektekine kıl denir.
devamını gör...

yazar sıradan olan bir hadiseyi sıradışıymış gibi anlatmış. keyifle okudum.osurmak ile huzuru aynı cümlede kullanmış. bunu alkışlarım. bacaklarını açarak yürüyen adam ise yazarı rahatsız etmiş. buna kızarım. hijyenden çok koreografik estetikten rahatsız olmuş. ne diyelim "osuranın bol olsun."
bu entry, bir otobüs yolculuğundan çok, yazarın hayatında ne kadar az şey olduğunun belgesidir. ama yine de okunuyor, çünkü hepimiz o otobüsteki yolcuyuz.
devamını gör...

permatik, dedorant, parfüm, tırnak makası, tıraş makinesi

daha fazlası varsa söyleyin aklıma gelmiyor.
devamını gör...

#4056132 kadınlar tüylerimi aldırdım diyor. onlar kuş mu
devamını gör...

tüyleri düzenli taranmalıdır. dış parazit ic paraziti eksik edilmemeli.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim