zaman tüneli

nihayet bitti yolculuk ve şahane bir karşılamayla bütün yorgunluğumu unuttum. bir saat öncesine ait…
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

annemin ürkütücü bir kuzeni ve kendisinden daha tedirgin edici eşini düşünüyorum. zannederim bizim abla, alfa bile değil, alfa-be.
devamını gör...

kim ne derse desin, türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisidir. onu izlediğim için kendimi şanslı hissediyorum.
devamını gör...

oğlak, akrep, koç ne alaka kardeşim? aslanın olduğu yerde bunlar burç değil. liste komple hatalı. tekrar araştırsınlar. mümkünse bu sefer aslana danışarak hazırlasınlar.
devamını gör...

early y kuşağıdır, o zamanlar hala bir şeyler çok daha güzeldi, şimdi insanlar birbirleriyle konuşmuyorlar bile. eed.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

beyaz yakalı bir metropol bebesi olarak; "naaayıırrrrr nolomazzz tasarruuuufff bıy bıy bıy" diyerek höyküreceğim bir konu iken; rençberliğe başladıktan sonra değişen bakış açıma bir örnektir.

efkaftaki memuriyetimden yeterince istifade edip ayrılarak başladığım kırsal hayat beni değiştirdi, dönüştürdü. kardeşim "toprağa giden su"yun zararı yok yararı çoktur!

"toprağa giden su" dedim, kanalizasyona giden su denizlerin dibine akıtılıyor ve topraktan çalınmış bir değer oluyor. ben bunu kavradığımda bakış açım değişti. su doğada, döngüseldir. bu döngüyü "toprak aleyhine bozan" şehir kanalizasyon şebekeleridir.

dünya; bu yanlışımızın bedelini elbet bize ödetecek. amentobello.
devamını gör...

her ikimizin de iki kulağı, bir burnu, iki gözü var.
devamını gör...

sıfırladım bıbıcım, eed.
devamını gör...

mommy issues

neys’ bırak düşsün o yıldız. saçıma dokunma lanet kadın.
devamını gör...

şanslı nesildir, o dönemde benzinliklerde alkol de satılıyordu, eed.
devamını gör...

evli çiftlerin mahkeme kapısında hakimin önüne sürebileceği gerekçelerden biri.

penetrasyonun başlamasıyla bitmesinin bir olduğu o saniyelik fizyolojik hezimet ve yatak odasında yarattığı zamansız final, kaçınılmaz olarak çağın bir başka kronik hadisesine kapı aralar: (bkz: erken boşanmak)
devamını gör...

kezomatiğin kısaltılmışına denir, eed.
devamını gör...

adına normal mahalle denir, neredesin babacım, niye gelmiyorsun artık, eed?
devamını gör...

malatyayı ve malatyalıları seviyorum. o hariç. sesi güzel, güzel değil diyeni rabbim çarpabilir.
devamını gör...

geldim, biri düğmeye bastı galiba...
devamını gör...

içindekiler bölümünü okuyarak alış veriş yapsın.
devamını gör...

düğmesine basınca kezo veren otomat, eed.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim