zaman tüneli

tamam.
belki onlar bilmez,
ben utandım.
belki bende yalandım.
devamını gör...

musa eroğlu ile özdeşleşmiş emirdağ türküsü. dedem güzel söyler.
devamını gör...

aklıma sadece gece yolcularını getiriyor. sezarın hakkı onlara, ne diyim.
devamını gör...

devamını gör...

baktım, yanmıyor. terkedilmiş bir köy adeta. hemde cinli minli.
devamını gör...

klavyenin tuşları mı bozuldu? nerdesin eoooo?

yarın gelsen bugün ki gibi boş hissetmem. iyileş, dön. sıkıldım sensiz sestra.
devamını gör...

zeki

müzeyyen

muazzez

hüner

bülent

özlem uluğaşkun
devamını gör...


when i fly solo, i flight so high. do not touch me down falan.
devamını gör...

bir tsm şarkısı.
devamını gör...

akcent - on and on
devamını gör...

devamını gör...

aşkım yemeğimiz hazır. direkt yüzümde tebessüm oluşturur. hele de sevdiğim bir yemekse. of, deliririm.
devamını gör...

travma kişinin deneyimlediği ya da şahit olduğu bir olayda baş etme stratejilerinin yetersiz kalacağı kadar yoğunlukta korku, acı ve vahşet deneyimlemesi ve bunun birlikte de psikolojik işlevselliğinin (dolayısıyla günlük işlevsellik de) aksaması, bozulmasıdır.
her üzücü olay travma değildir.
bir davranışın karşıdaki kişide olumsuz duygu ve düşüncelere neden olması onda travma bırakmak anlamına gelmemektedir. aralarında ciddi fark vardır.
ancak karşıdaki kişinin duygudurumunu kötü etkileme ya da "travma oluşturma" amaçlı sarf ettiğiniz cümleler sizi kötü insan yapabilir. dışarıdan ne kadar çirkin ve üzücü durduğunu dış göz şeklinde değerlendirme yaparak bir tartışma esnasındaki büründüğünüz kişiliğinize güncelleme getirmelisiniz.
iphone xs max değilseniz güncelleme getirebilirsiniz.
teşekkürler.
devamını gör...

eksilerdeyim, yine de ağlamayacağım.
devamını gör...

muazzez

hüner

muazzez

ferdi

kemancı coşar

zeki
devamını gör...

aramızda fink atıyor ama uyudu şimdi.
devamını gör...

benim için artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı bir gün geçirdim. ellerim de meraklısının götüne giyok yok. kimse de merak etmez zaten.
kürek gibidir.
devamını gör...

#4076630 doğum kontrol hapı kullanırsan sancın azalır. iyisini bulursan acı komple yok olur. önceden bende geberiyordum.
devamını gör...

youtube.com/shorts/ngj-ixEC...
gerçi bu ekolojikatık gündüz de beyniyle düşünmüyor ki, sürekli aşağıdaki yazdırıyor buna. uyudun mu? puahahahaha. cevizlerine kuvvet reis.

modu da özlemezsin ya. modlar tehlikede. teneke bağlayın abi en iyisi.
devamını gör...


bülent

nalan

mustafa

kemancı coşar

faruk

ahmet
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim