zaman tüneli

haber başlığı sandım, çemkirmeye geldim. değilmiş. gidiyorum, bu erkek yoldaşlığını anlıyorum. kızlarla biz de yapıyoz.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

36 da 36 diye viyaklayan ilgi arsızı bir de troll olmaya çalışan bir takım barış çubuğuna zoktuğum veledi zinalar dadanmış yine.
devamını gör...

iki adam arasında genellikle karşılıklı bir tebessüm ve yazısız, hatta sözsüz bir anlaşmayla sonuçlanır. evet, yazılı olmayan bir kuraldır bu. taraflar birbirini anlar.

edep sen ne güzel şeysin.
devamını gör...

36 fantezisi dimi yine.
devamını gör...

kaldı mı böyle yiğitler, breh breh...
devamını gör...

(bkz: herkese bilim teknoloji)
devamını gör...

sözlüğün tüm kadınları hepiniz güzelsiniz.

deyzeniz bilir ki bu serengeti düzlüklerinde dayanışmayı bölen rekabettir. ki bu da ancak yarıştırarak olur. kim kazanırsa ödülü en fazla birkaç fav daha almaktır.

sözlüğümün minnoş erkekleri bunu yapmaz da hayatta böyleyken böyle.

deyzenizin ise k.çındaki kıllar ağırdı. ne güzeli da.
devamını gör...

çehaled gibisi yok hamdolsun.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

"o kadar ısıttık bari sevişelim" diye düşünen sek erkektir.

bunu düşünmeyen erkekse duble sek erkektir.
devamını gör...

rezil bir pisliktir.
çocuk anaokulunda olduğuna göre 5-6 yaşında. inanılmaz gerçekten, bu yaşta bir çocuk tam olarak ne yapmış olabilir? sınıfı terörize etmek denmiş. bu yaşta bir çocuk sınıfı terörize ediyorsa o da öğretmenin beceriksizliği, ailenin ve rehberlik servisinin çapsızlığı. *bir gram empati kurmuyorum bu ezik delilerle. feministlerin çok haklı bir söylemi var, bence bu durumda da geçerli, her durumda geçerli: erkekler şiddet uygularlar, çünkü yapabiliyorlardır. yalnız bu söylemi erkekler değil "insanlar" diye genişletmek isterim. bunun gerekçesi bahanesi bilmemnesi yok. herhangi bir üstüne, meslektaşına, belki kendisini delirten sevgilisine veya kocasına bunu yapabiliyor mu bu abla? hiç sanmıyorum.
umarım görevine de son verilir.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

tekrar başlamak işe gitmek için uyandığın bir sabahta o günün tatil olduğunu farketmek gibi.
o yoğun iş hayatına nasıl nanik atıyorsan sen de artık aşkı unut diyenlere nanik atıyorsun.

sonsuz olsa da bitse de tadını çıkarmak lazım.
devamını gör...

ortopediyle kulak burun boğaz arasında henüz bilimsel olarak kanıtlanmamış ama sözlükte üç entry ile kesinleşmiş olan durumdur.
devamını gör...

kişiliğimi en iyi yansıtan kendimi bildim bileli kullandığım, her şeyi etkileyebilen o parfüm
ama öneri değildir, neden diye sorarsanız herkesin tenine yakışmaz yani bu parfüm sizi bulur kiminin teninde kadınsı olur, kiminin teninde odunsu
maison francis kurkdijan - baccarat rouge 540
devamını gör...

ayak sapığı gitmiş aynı ayak fotosunu oraya da atmış. ulan insan google'a olmadı reddit'e yazar farklı görsel atar.
devamını gör...

2007'de nasıl olsa beni yazar yapmazlar diye ad soyad nick aldığım için beni kapsamayan başlıktır efendim. evet, ad soyad bir markayım ben orada ve şahsımı temsil ediyorum, burada ise sanayiyi geliştirmeyi, istihdam yaratmayı ve cari açığı kapatmayı hedefliyoruz. herkesin bir misyonu var sonuçta. kimi sevgili arıyor, kimi ülke ekonomisine katkı sağlamaya çalışıyor.
devamını gör...

bi köşede dursun.
belki giderim, belki de gitmem. ama dursun.
17 gün sonra patlamaz inş diyelim. yeni bi yer herhalde.
devamını gör...

sevgili ile konuşurken gecenin dördünü getirip sabah 6.30 uyanmanın zorunluluğu ile( burada henry ford abiye küfürlerimi gönderiyorum) sersem bir haldeyim.
üstüne üstlük akşam kitap klübü var. kurtlarla koşan kadınlar kitabında bugün tartışılacak ilgili bölümleri okurken bayağ bayağ sardıldım. dabıl katsrsis.

kkk ilgili sonra yazacağım ama. uykusuzluk berbat.
devamını gör...

sevgili başlığında tam olarak ne yapıyoruz arkadaşlar? sevgilim yok, alın beni aranıza mesajı mı veriyoruz, sevgililiği mi kötülüyoruz, yoksa sevgilisi olanların huzurunu kaçırmaya mı çalışıyoruz? ona göre pozisyon alacağım,

yanlışlıkla mutlu çiftleri savunup yalnızlar tarafından linçlenmek istemediğim durumdur.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim