zaman tüneli

alkollü telefon kullanmanın, alkollü araba kullanmaktan daha tehlikeli olduğunu ispatlayan bir başlık.
devamını gör...

bu arada benim konsol böyle, tam ekran gösterebilmek için biraz küçülttüm. alelacele olduğu için arayüze çok fazla çalışamadım. sorry..
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

#4097247 (bkz: körle yatan şaşı kalkar)
devamını gör...

bu başlığı arıyordum eoo! neys’,

cs sarhoş. hissediyorum. eve nasıl gidicem 45 dk yol hi annesini. o double whiskey’i içmeyecektim. örnek alın ve pişman ve şişman olmayın arkadaşlar. işbu entry 10 dakikada da elli kere düzeltilerek yazılmıştır.
devamını gör...

defolup gitsen ne güzel olur...
devamını gör...

yarım saattir konuşuyoruz bi kruvasan demedik, selam ve çikolata ganaj ile!
devamını gör...

20 dakika içinde yayın açıyorum.

sürpriz konuğum var. s
devamını gör...

ben oldum glb.
devamını gör...

bu çok ciddi bir hastalık. bir kere başlar ve asla bitmez. dalgalanmalar halinde olur ancak asla tamamen bitmez. bununla yaşamayı kabullenirsiniz.
ergenliğim başlarken geçici bir süreç zannetmiştim. şimdi 9 senenin ardından anlıyorum ki geçecek bir şey değil. genelde mutsuzum, sadece bazı günler daha çok ve bazı günler daha az. ama o iç sıkıntısı hiç geçmiyor.
devamını gör...

bir sonraki güncelleme yayına tv8 de vereceğim ulan ahahah.. ürünü böyle piyasaya sürsem ya? tv8 entegreli radyo :)
devamını gör...

#4097242 oyy yanaklarından öperim o güzelliğin çok mutlu oldum senin adına
devamını gör...

#4097240

ben kız babasıyım. en sevdiğim renk pembedir.
devamını gör...

terlemeyi engellemek için yapılanı muazzamdır. koltuk altına yapıyorsunuz ve sürekli konforlusunuz. yüz için de yapılabiliyor tabii ama yaygın değil diğeri kadar.
devamını gör...

#4097237 arkadaki termos kadar manidar olamaz hiç bir şey
devamını gör...

devamını gör...

bir mezoterapidir. ben ilk defa göz altlarım için deneyimlemiş oldum. felaket acıttı, yüzüm mosmor ve şiş. bildiğiniz rakun göz görünümü oldu. sanırım 3 işlem aynı gün yapılınca oldu.
ama acı verici bir yöntem. bir de aynı gün içerisinde yüze su değmemesi önemliymiş.
devamını gör...

bardak tam çıkmamış. metal buzlarım var. hava atacaktım onlarla.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

yayın açayım mı? :) masterchef mi izliyorsunuz yine? keyifler nasıl güzellikler? vs vs..
devamını gör...

la bana da esenboğada dürümü 1000 liraya yasladılardı! o da dürüm olsa, tadı şekerlimsi gelen hazır yufkayı tosta basmışlar, 1000 lira köstürdükten sonra soğuk soğuk vermeye gönlü razı olmamış ellam, edep sen ne güzel şeysin.

elin almanı ceketinin cebinden naylon poşeti çıkardı, e karısı haysiyetli karı demek ki canı razı olmamış, adama yolluk yapmış, adam öyle doksanlarda çarşıya inen köylü memmed emmi gibi domatesi biberi hart hart diye dişleye dişleye yedi ya la!

la bi canım çekti, bi ara diyesim geldi, kimin gardaşı dürümün yarısına hiç ağız vurmadım biberin yarısıynan değişek mi diye? o sıra yenge aradı, früştük mürüştük dedi, adamla bi göz göze geldik gülüştük, zalımın evladı kalan yarım biberi de yuvarladı, ben de dürümü yutkuna yutkuna yedim neydim, hoffff!
devamını gör...

#4097231 pençe gibi olmayan ojeli tırnak bunuda gördüm ya vurun lan beni artık içim rahat gidebilirim
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim