zaman tüneli

ilgisizlikle buraya kadar.
bana bile yıllardır dönüp bakmadığım yeri tekrar açtırdınız ya...
öf.
devamını gör...

yasak değil yanlış.
devamını gör...

bir gün sözlükten gidersem ve böyle başlık açan olursa özel olarak gelip ya siz kim köpeksiniz de sizden çekineyim? der, bildirimimi yapar ve tekrar giderim.*
ama no problem çünkü gidenler demezler.
ben gibi değil onlar, düşünceliler ve size değer veriyorlar.
devamını gör...

herkes kendini çok afedersiniz kr*l , yok arth*r filan sanıyor.
devamını gör...

1920-2020 yılları arasında yaşamış, 1982-1991 seneleri arasında birleşmiş milletler örgütü genel sekreterliği yapmış olan perulu diplomat. tüm bm tarihinin en başarılı genel sekreteri olarak kabul edilir. bununlar beraber kıbrıs meselerini çok gayret etmesine rağmen çözememiştir. yine de iran-ırak savaşı sonrası müzakerelerde arabuluculuk, sscb'nin afganistan'dan çekilmesi konusunda arabulucuk, kamboçya iç savaşı sonrası barış ve inşa sürecinin tesisi konusunda olumlu adımlar atılmasına öncülük etmişti. görevi bırakmasının 1 sene sonrasında başlayan bosna savaşı'nda boutros gali değil de cuellar olsaydı bu kadar büyük soykırım yaşanır mıydı diye bazen düşünmüşümdür.
devamını gör...

takibe değer ve oylanacak şeyler üretmek daha akıllıca bir yaklaşım.
devamını gör...

değil...
devamını gör...

ayrı yazınca yeni kelime olmaz ki. amaç yeni kelime uydurmak. asdf yazmak serbest herşey yazmak mı yasak?
devamını gör...

estetikle, ünlü kadınların hepsinin yaptığı. kim o fotoğraftaki çirkin kız, ben değilim .
devamını gör...

her şeyi ayrı yazarsan daha da yolunda olur.
devamını gör...

hayatım kıyak, dizi izleniyor, kıskanılacak bir hayat yaşıyorum vs anlamına gelen ünlü beyanı.
devamını gör...

devamını gör...

birkaç tane kankiş canciş bul kendine onlar oy verir. sistem böyle işler zaten .
devamını gör...

olayı çözdüm. "çengel bulmacaya" geçebilirim. izin için mersi.
devamını gör...

ben çiziyor muyum?
devamını gör...

asker tutmaz ki.
yaptın yeni en berimden
depremler der yüreğim
yandiğin çaresiz
devamını gör...

sinnabar pigment migment anlamam....adam çizmiş.
devamını gör...

fatma betül iznden gidenler: takas istanbul'da "düzeltmeye" giden adalet galiba. tutuklanırsa tabii.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


fon soruşturmaları kapsamında iki yeni gözaltı kararı verildi.

bulls yatırım yönetim kurulu başkanı kemal akkaya ve eski takasbank genel müdürü yunus arıncı yeniden gözaltına alındı.

kemal akkaya, 23 eylül 2026 tarihinde savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. yunus arıncı ise yurt dışı çıkış yasağı ve imza verme yükümlülüğü şartıyla serbest bırakılmıştı.
haberi burada
devamını gör...

rahat alışveriş yapayım diye herhalde, bakıcı da yabancı, çocuk ingilizce öğreniyor. ama anne harikaydı, her türlü kıymetli.
devamını gör...

izin çıkmış. oley.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim