hades yazar profili

hades kapak fotoğrafı
hades profil fotoğrafı
rozet
karma: 487 tanım: 48 başlık: 1 takipçi: 21

son tanımları


spor yapmayan erkek

iki tip tanım fark ettim başlıkta. biri spor yapmayı çok zor bir iş sananların elitistliği, diğeri spor yapmayanların aşağılık kompleksi. iki taraf da kendinin ne kadar eşsiz bir kar tanesi olduğunu kanıtlamaya çalışıyor.
devamını gör...

gülünmemesi gereken durumda gelen gülme isteği

müdür yardımcısı bizi odasına çağırmış 7-8 kişi toplu azar yerken mal mal sırıtıyordum. hoca fark etti tabi ve çok daha ateşli kızmaya başladı. bir de tavan yüksekliğinden midir anlamadım hocanın sesi yankı yapıyordu odada. odadan çıktıktan sonra ses bombası yemiş gibi hissediyordu herkes. bu arada nerdeyse herkes sırıtıyordu. hocaya en yakın ben olduğum için ilk beni gördü.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


gördüğüm en teknolojik klozet.
devamını gör...

başak burcuyla tatil yapmak

yazarların küçükken yapmak istediği meslekler

ilk okulda hakim, ortaokulda veteriner.
devamını gör...

kişinin kendi yaptığı espriye gülmesi

bence ufak bir sırıtış, kahkahalara boğulmaktan daha utanç verici. sen sulu gözlerle yerde yatarken başkalarının ne düşündüğü çok umrunda olmuyor.
devamını gör...

kadının göbeği ile diz kapağının arası kadına da haramdır

bu adam saçmalamıyor ki. dininde olan şeyleri kıvırtmadan aynen söylüyor. bizim modern müslümanlar saçmalış zannediyor.
devamını gör...

unutulmayan lise anıları

bir tane sınıfta boks eldivenleri olduğunu söylediler. ertesi teneffüs gittik eldiven çiftlerinden birini nöbetçi öğretmene kaptırmışlar. çocuklar "solak olan varsa ciftin sol tekini o taksın sağ tekini de başka biri taksın tek el dövüşün. eldivensiz elinizi kullanmayın." dediler. biz de tamam dedik. sağ tekini ben taktım sol tekini de solak bir arkadaşım taktı. sıraları da kenarlara çektiler. etrafımızda daire şeklinde sıralardan bir ring var. bi 20-30 kişi sıraların üstüne çıkmış tezahürat falan yapıyorlar.

ha tabi ben 110 kiloydum o zamanlar. sol teki takan arkadaşım 65 kilo. çocuk baya hızlı vuruyor ben 1 tane vurana kadar o 3 tane geçiriyor kafama. ama kilo farkı çok dostlarım. çocuk hızlı hızlı geçirse bile ben arada bir vurarak üstüne doğru yürüyorum arkadaşımın. o mecbur geri geri giderken sıralara takılıp yere kapaklanıyor. o yere düşünce araya girip ayırıyorlar. 4 defa aynısı yaşanınca çıkardık eldivenleri.

güzel zamanlar.
devamını gör...

çin'de göz göre göre boğulan çocuk

baya trajikomik bir olay bence. çocuk o panikle 30 santim ötedeki merdiveni bulamıyor. ve bu durum hiç kimsenin s..inde olmuyor.

çocuğum böyle aptalca bir sebepten ölse ne hissederdim merak ediyorum.
devamını gör...

yapılmış en aptalca dalgınlık

spor salonundayım. inverted row yapacağım. bilmeyenler için hareket şöyle:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

normalde smith machine de barı alta indirip yapıyorum ama bu gün orası dolu. o yüzden normal squat rack' e geçmeye karar verdim. salondaki squat rack de şu ayarda bir şey:

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

geçtim squat rack in arkasına girdim barın altına. kendimi geriye verdim, kafam demire değiyor. dedim olmaz böyle öbür taraftan yapayım. geçtim rack'in önüne. barı da o aşağıdaki koruma yerine değil 2 üstündeki yuvaya takmıştım. kendimi hızlıca geriye doğru bir verdim. e tabi o yuvaların önü açık. elimde barla düştüm. bar güvenlik demirinin üstünde ben popomun üstünde yerdeyim.

işin garip tarafı yerde bi 5-10 saniye boş boş rack e baktım. "niye böyle oldu lan" diye düşünüyorum.
devamını gör...

arabada unutulan 3 yaşındaki çocuğun ölmesi

sadece komik.
devamını gör...

net insan olmak

söze gelince çoğu insanın sevdiği insan tipidir. herkes ben net insan seviyorum uğraştırmasın der sanki netliği kaldırabilecekmiş gibi. karşılarına gerçekten net biri geldiği zaman aşağılık kompleksleriyle başlarlar pasif agresif hareketler yapmaya. siz inanmayın insanlara dostlar. net olmayın olabildiğince akışkan olmamaya çalışın. hayatta daha çok işe yarar.
devamını gör...

insanlığa karşı suçlar

insanlık suçu deyince aklıma bir şey gelmiyor niyeyse. kanun nezdindeki büyük suçları saysak mesela tecavüz, birini öldürmek, gasp, insan dövmek... bunların hepsi kişiyi bağlar bence. tüm insanlığa karşı yapılabilecek suç nedir acaba?
devamını gör...

ya sana sormam gereken bir şey var denilince duyulan stres

stres değil mutluluktur. demek ki kendinin bilmediği bir şeyi benim bildiğimi düşünmüş ve bana danışmaya karar vermiştir.
devamını gör...

normal sözlük yazarlarının sevmediği insan tipi

sen konuşurken dinlemek yerine kendi konuşma sırasını bekleyen insandır. kendilerinden bahsetmeyi de çok severler böyle insanlar.
devamını gör...

farmers carry/walk

faydalı ve çokça sevdiğim egzersizdir. trapezleri, core bölgesinin tamamını, sırtı, üst bacağı, kalfları ve strapsiz yaparsanız pençe kuvvetinizi geliştirecek bir harekettir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

hareketin temeli eline oldukça ağır bir şey alıp durmak veya yürümektir. kettlebell ve dumble ile yapılan versiyonları da vardır. yaparken dikkat etmeniz gereken şey karnınızı içe çekip sıkmak ve dimdik durmaktır. kesinlikle kambur durmayın.

size tavsiyem eğer varsa strap kullanarak ve farmers walk barlarıyla yapmanızdır(eğer salonda o barlardan yoksa dumble falan kullanın). çünkü birincisi kettlebell ve dumble ile elinize alabileceğiniz ağırlıklar sınırlı. oysaki bara çok yüksek ağırlıklar yükleyebilirsiniz. ikincisi de strapsiz elinize alabileceğiniz ağırlık sınırlı. yani trapezlerinizi ve core bölgenizi geliştirmek için tahmin ettiğinizden daha fazla ağırlık yüklemesi yapmanız gerekecek ve elinizle tutabileceğiniz ağırlık sınırlı. ha strapiniz yoksa yine yapın bence (ben de öyle yapıyorum. strapim yok) pençe kuvvetinizi baya geliştirecektir ve o kasları her türlü çalıştırıyor.

velhasıl kelam güzel harekettir efendim. yapın yaptırın. tavsiye ederim.
devamını gör...

hades (yazar)

normalde çok yaygın bir nick'dir ve kesin alınmıştır diye düşünmüştüm ama henüz alınmamış olacak ki ben alabildim. büyük ihtimalle insanlar zaten alınmıştır diye denemediği için açık kaldı.
devamını gör...

çaylak onay listesinden sıkılıp normal’e gelmek

bende o şekilde buraya geldim. ve 2 gün sonra "üyelik seviyeniz 'yazar' olarak güncellendi" mesajını aldım.
devamını gör...

kapalı değil tesettürlü

ha, öyle miymiş kanka?
devamını gör...

koşmak

ileri doğru hızlı hızlı zıplamak
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim