yaptığımı geçen ay kuzenim söyleyince fark ettiğim şeydir. ağzımda çıkan yaraların ve alakasız şeylere fazla öfkelenmemin sebebidir. nasıl kurtulunur bilmiyorum, sadece ağlamak istediğimde kendimi tutmamaya çalışıyorum artık.
bizim sokakta yaşanan bir olaydan dolayı korktuğum durumdur.
elektrik biraz önce kesilmişti ve ben kendime kahve yapıyordum. birden bir fren ve çarpma sesi duyduk. herkes camlara, balkonlara çıktı. bir araba, o karanlıkta, bakkalın önündeki iki kıza çarpmıştı. 17-19 yaşlarındaydılar. ertesi gün ikisinin de vefat ettiğini öğrendik.
kaza yaşandıktan beş dakika sonra da elektrikler gelmişti. beş dakika erken ya da geç orada olsalar belki de ölmeyeceklerdi.
genel anlamda bizden daha özgür görünseler de dindar katoliklerin bizdeki kısıtlayıcı kesimden aşağı kalır yanı yoktur. bu sebeple kıskanılan şey hristiyanlar değil özgürce yaşayan insanlardır.
bugün yolda giderken keşfettiğim, üstüne bilgisayarda hiçbir hesapla giriş yapmadığım youtube'da önerilenlerime çıkan, şimdi ise burada karşıma çıkan çok güzel bir şarkı. dinlediğim ilk gün içerisinde bu kadar karşıma çıkması garip. bir işaret olabilir diye düşünüyorum. mutlaka dinleyin.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.