mahzunyüzlüşövalye yazar profili

mahzunyüzlüşövalye kapak fotoğrafı
mahzunyüzlüşövalye profil fotoğrafı
rozet
karma: 150 tanım: 32 başlık: 3 takipçi: 2

son tanımları


bir ülkenin gelişmişlik seviyesini gösteren detaylar

o ülkede ünlü olan kimseler ve ülkeyi yönetenlere bakılarak halkın gelişmişlik seviyesi tayin edilebilir.
devamını gör...

cinsel istismarda somut delil şartı

ne yazık ki bize bu hale geldik ülkecek. bir kız çocuğu bir kadın yaşadıkları şeyler için somut delil mi bulmak zorunda. ama şu açıdan bakın
buradan
bu haber sonradan yalanlandı kadının çirkefliğinden pislik yaptığı fln anlaşıldı. bunun gibi nice kadınlar da var. istedikleri şey olmayınca bas bas bağırarak karşıdaki erkeği şüphe altında bırakacak. bu noktada halka mı kızalım hükümete mi.. bu yasa beni üzdü bir yandan. bir yandan da düşünüyorum çirkef dilencilere biri bana iftira atsa ne yaparım diye..
devamını gör...

alman gurbetçilerin sevilmemeleri

niye sevmeyelim canım. severim alman gurbetçileri. adamlar haklı cennet vatan gerçekten. iklimi çoğrqfyası konumu insanının sıcaklığı hepsi ayrı güzel. vatandaş burada üç kuruşa hayatta kalma çabası vereceğini biliyor ve gidiyor bu kadar basit. haaaa ama bu kişiler ülkenin halini görmelerine rağmen yüzsüzce ropörtaj verince, gelip bir suriyeli edasıyla oy verince/ebilince, orada yaşadıkları yetmezmiş gibi oraya bok atınca, euro kazanıyorlar diye götleri kalkık tavırlar sergiledikçe ve en önemlisi maddi durumu o denli iyi olmasına rağmen kendi ülkesine fayda sağlamak için çaba sarf etmeyince (birikimiyle burada da bir dükkan açıp ekonomi çarkına fayda sağlamak gibi) onlardan tiksiniyorum.
devamını gör...

temmuz ayında ekonominin öyle bir atağa kalkacak ki olması

evet bugün 1 temmuz ve temmuz ayını nasıl açtık
%15 elektrik
%12 doğalgaz
60 kuruş lpg zammı.
hani şimdi

zam var zamcık var
atağı allahın izniyle bekliyoruz
devamını gör...

normal sözlük için alternatif küfür önerileri

tavuk

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kemalistler eşlerini neden kıskanmaz meselesi

"kendimden nefret ediyorum bu da beni delicesine bir aşağılık kompleksine sürüklüyor. bir yerlerinden uydurduğum beş para etmez bahanelerle çevremdekilere hayatı zindan ediyorum. benden daha mutlu insanları görünce kuduruyorum ve onlara bok atmaya bayılıyorum. başta kendime ve sonra hayatımdaki insana zerre kadar güvenim yok ve bu toksik hayat tarzını bu şekilde başlıklar açarak kendime ve benim gibilere olumlamaya çalışıyorum." başlığı
devamını gör...

katar'ın tıp fakültelerimize çökmesi

hükümetin gençlere son kazığı
devamını gör...

kitap fiyatlarının her geçen gün artması

arkadaşlar neredeyse her gün fiyatlar artıyor sanki. ne zaman istek listeme baksam major bi artış karşıma çıkıyor. her seferinde.. somut örnek vermek gerekirse daha dün sepeti deki 450 tl lik kitap bugün 600ü geçmiş. evet şaka değil bir gecede.

halk sağlığı görenler bilir devletlerin sigara bıraktırma politikaları vardır ve önemli adımlarından biri fiyat artışı ile caydırma yöntemidir. kataplara da aynısı yapıldığından şüphelenmeye başladım açıkçası.
devamını gör...

feminizm çöplüktür

sonunda izm olan insanı kalıplara hapseden tasmalayqn düşünmesini engelleyip bir emir eri haline getiren her şey çöplüktür. umarım bu gruplara mensup kimseler ideallerin ideolojilerden daha sağlıklı olduğunu en yakın zamanda anlarlar.
devamını gör...

kendine bir soru sor

bence herkesin hendine sorması gereken soru: ben kimim?
devamını gör...

futbol sevmeyen erkek

futbol sevmeyen erkek futbol sevmeyen erkektir. her haltta kaos yaratmaya çalışmayın. he bi de diğerlerinden daha vizyonludur genelde.
devamını gör...

çok pahalı olduğu için psikoloğa gidememek

10 dk lık bir özel doktor muayenesi 200 tl. 40 50 dk lık psikolog seanslarının 100 tl olmasını beklemek pek de mantıklı değil açıkçası. ha psikologlar doktor mu değil o yüzden de psikiyatristlerden daha ucuz zaten. arkadaşlar psikologlar pahalı değil paramızın eskisi kadar ederi yok hepsi bu.
devamını gör...

düğün yapmanın saçma olması

düğünler günümüzde verildiği halleriyle saçmalıktan başka bir şey değil. eskiden düğünler evlenen çifte insanların destek olması için yapılırmış. minimum düzeyde harcamaya yapılan düğün; eğlence, ilan, destek amacıyla yapılırmış. şuanda modernleşmeyle birlikte her şeyin olduğu gibi onun da cılkı çıktı. on binlerce liralık salonlar, binlerce liralık kıyafetler makyaj saç.. derken gösterişten öteye gidemez oldu gözümde. aynı zamanda destek diye bir şey de kalmadı. herkes taktığı altınları paraları zaten borç olarak verir oldu ve geri bekler oldu.
devamını gör...

6 kelimelik hikayeler

hareket edememişti, bunun sonu alduğunu anladı.
devamını gör...

ruh sağlığı için uzak durulması gereken şeyler

çok düşünmek.
devamını gör...

geceye psikolojik bir tespit bırak

bir insanın ideal davranışı belirli bir ölçüyü aşıp da, iyi kalpliliği ve insancıllığı ile göze batar bir boyut kazandı mı durumdan kuşku duymanın yeridir.
devamını gör...

geceye psikolojik bir tespit bırak

bizi doğru yoldan saptıran, nesnel deneyimlerimiz değil, nesnel konulardaki kişisel görüşümüzdür.
devamını gör...

yazarların en pahalı hayali

tc şartlarında yoksulluk sınırının üstünde yaşam sürmek desem sanırım yeterince pahalı bir hayal olur. parasını da çoğumuz hayatından yıllarını satarak ödeyeceğiz.
devamını gör...

caz ile blues arasındaki farklar

caz merkezi bir yerde iyi ışıklandırılmış bir mekanda çalınan trompet saksafon piyano davul vb. ağırlıklı nota cümbüşüyken blues kırsal bir kasabada tahta yarım kapısı olan bir mekanda sokağın yarısına sesini duyuran genelde siyahların takıldıkları mekanlarda çalınan gitar harmonica vb. içeren hem daha renkli ve melankolik müzik türüdür. ki blues in kökeni blue yani hüzün kelimesinden gelir.
devamını gör...

fakirler intihar etseydi memleketin yarısı intihar ederdi

(bkz: duran saat) bile günde iki kere..
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim