marcus antonius yazar profili

marcus antonius kapak fotoğrafı
marcus antonius profil fotoğrafı
rozet
karma: 716 tanım: 94 başlık: 44 takipçi: 6

son tanımları


telefonu alo diye açan erkek

maldır. mesela ben alo diye kapatıyorum. bakınız adamlık.
devamını gör...

dizilerde oyuncuların rol gereği ağızdan öpüşmesi

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

soran olursa rol yapıyorum dersin.
devamını gör...

galatasaray

peri masalı gibi başlayan bir hikayenin finalini fıkralarla türkiye'ye bağlamasına ramak kalmıştı. yolu açık olsun.
devamını gör...

bir kadının kaliteli olduğunu gösteren detaylar

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


hayır dualarını her şartta, ne pahasına olursa olsun sevdiklerinin üzerinden eksik etmemesi.
devamını gör...

emredersiniz komutanım

yolu kazara ya da öpe öpe askeriyeye düşmüş anti militarist bir yurttaşın bile tüm savaş tekniklerine hakim, tam teşekküllü, donanımlı, pervasız bir bordo bereliye dönüşme evresinde tırmanacağı piramidin ilk basamağıdır.

ateşini ver demişti teğmen. acemilik, acemi bir asker olarak haliyle paçalarımdan akıyordu. buyrun efendim diyerek çakmağı uzattım. dudakları müstehzi bir tebessümle aralanıp teşekkür ederim deyince gayri ihtiyari rica ederim demiş bulundum. maşallah, pek de kibar şeymiş bu yahu deyip yanağımdan bir makas aldı. ip gibi sıralanmış onlarca erin kikirdediğini işittiğim an iş işten geçmişti. koca bölükte 1 ay eşcinsel muamelesi gördüm.

tamam mı ulan p*şt da deseler emredersiniz komutanım cevabını vermeyi elbette öğrendim. çarçabuk öğreniyorsun.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

öğretiyorlar...
devamını gör...

kadın ve erkek arkadaş olamaz diyen tip

(bkz: ulan senin de olmaman gerek ama varsın)
devamını gör...

kedi fotosu atayım da belki karı kız düşer

random gülmeyi becerememek

-hoca da durur mu, ya tutarsa diye gelişine yabıştırmış.
+dhşwqja...
-ya abi bırak allasen.
+pblymhkq...
-olmuyor gözünü seveyim, beceremiyorsun.
+şunu öğretmedin gitti. piç misin nesin...
-asdfghjklş.
+olm nasıl yapıyon lan?
devamını gör...

evdekilere küsüp kızınca yapılanlar

masaya yumruğumu indirip herkesin şaşkın bakışları arasında sofrayı terk etmiş, o raddeye gelmeme sebep olan adama da "sen artık benim babam değilsin" diye bağırmıştım. fakat "sittir git lan o zaman bu evden" deyince biraz yumuşayıp kendisini affettim. yufka yüreciğimden kaybediyorum zaten hep.
devamını gör...

öğretmenin sorduğu her soruya parmak kaldıran talebe

dersi derste dinlemesinin yanı sıra evdeki ödev ve görevlerinden kaçmayan, sınıf arkadaşlarının gıpta ile takip ettiği, teneffüs vaktine kadar hiç inmeyen o parmakla gösterilesi çalışkan, örnek öğrenci.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

koruma içgüdüsü

boğazına kadar egoya batmış insanoğlunun bencilliğini bir nebze olsun dizginleyip dengeleyen eğilim.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

büyümek

kişinin, dört bir yandan kılıçlarını kuşanmış farkındalıkların ağırlığı altında can çekişirken son kurşunu atana dek kendi doğru ve gerçeklerini terk etmeme yetisidir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kalçam var pozu

sertab erener’in eurovision dışında bir başarısı olmaması

tübitak bile kazanamadı yanlış hatırlamıyorsam. insan ne diyeceğini bilemiyor. tübitak lan.
devamını gör...

levent yüksel’in herkeslerden gizlediği evlilik fotoğrafları

dayımın gizlediği evlilik fotoğraflarının yanında pek masum durandır.

alttaki yengem.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

erkeklerin her 3 saniyede bir seks düşünmesi

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ilişkinin deliklerini onarmak

-seni benden alırsan, beni sana bırakmam!
+askim yanlis delik...
devamını gör...

sükse yapmak

metrobüste sırt çantalı üç lise talebesinin arasına düşmüştüm. birbirlerini sıkmadan, gücendirmeden tatlı tatlı sohbet ediyorlardı. sonra bir tanesinin telefonu çaldı. çocuk daha rahat konuşabilmek için az da olsa yanımızdan uzaklaştı fakat ne dediğini gayet net duyuyorduk.

-teşekkür ederim, iyidir abi ya nasıl olsun. bildiğin gibi. ha evet, araba aldı selçuk amcam. sorma, çok sükse yaptı valla.

sonra diğer ikisi kendi aralarında işittiklerini istişareye başladı:

-sen hayatında hiç sükse yaptın mı?
+yok yahu, süksen yapamam.
-eheh...
+hehe...
ben: asdfghjklş
devamını gör...

ilkokuldaki öğrenci kolları

güya bebişleri kaynaştırma ve onlara sorumluluk duygusu kazandırma amaçlı yürütülen bir faaliyetti.

fakat genellikle malum eşleşme yapıldıktan ve ilgili pazubent kola geçirildikten sonra konuya gösterilen önem giderek azalmaya başlardı.

kitaplık koluna mensup öğrencilere kitaplık taşıtılır, trafik kolu talebeleri teneffüslerde araba gibi sesler çıkarıp
birbirine korna çala çala oradan oraya koşturur, beslenme kolu çocukları yerli malı haftası için evden pasta börek getirmeleri üzerine sıkı sıkı tembihlenirdi.

annesi pencereden gel artık akşam oldu diye çağırana kadar sokaklarda tozup sürten sıra arkadaşım gezi ve inceleme koluydu mesela.

ben ise kızılay koluydum. görevim aşı sırasında gözyaşlarını tutamayan sabilere dil çıkarmak ve iğne korkusu yüzünden ağlaya ağlaya okuldan kaçan veletleri öğretmenlere şikayet etmekti.
devamını gör...

türk transfer tarihinin en önemli transferinin kante olması

yaş 35 yolun yarısı eder,
kante gibi ortasındayız ömrün...
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim