muharrir yazar profili

muharrir kapak fotoğrafı
muharrir profil fotoğrafı
rozet
karma: 1149 tanım: 203 başlık: 31 takipçi: 33

son tanımları


güzel kadın vs zeki kadın

kadın güzel olduğu için sevilmez, sevildiği için güzeldir. aşık veysel'in de dediği gibi "güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmazsa" zeki olması da çok önemli olmamalı bence eğer çalışkan ve istikrarlıysa... yani bilemedim, bi' 3. seçeneğin olmasında bir sakınca görmüyorum.
devamını gör...

ölümün en iyi tanımı

her şeyi bırakıp gitmek zorunda kalmak = ayrılık=kavuşmak
devamını gör...

yazarların öğrenmek istediği dil

arapça, rusça, çince ve ingilizce
bu dilleri bilirseniz yeryüzünde iletişim kuramayacağınız yer olmaz.
devamını gör...

izmir denince akla gelenler

boyoz
devamını gör...

kekele tv

+ projede genelde sunuculuk görevini yürüten seda fırın, kendisi için "25 yıllık profesyonel kekeme" ibaresini kullanıyor.
devamını gör...

kekele tv

kekele tv, 22 ekim (dünya kekemelik günü) 2019 tarihinde gümüşhane üniversitesi iletişim fakültesi medya merkezi bünyesinde bir öğrenci grubu tarafından kurulmuş sosyal sorumluluk projesidir. projenin amacı, kekeme bireyleri topluma kazandırmak, kekeme bireylerin aileleri, yakın çevrelerini ve özellikle toplumu kekemelik hakkında bilinçlendirmek. türkiye de ilk kez kekemeliği olan bireylere yönelik tüm sosyal medya araçlarını etkili bir şekilde kullanarak yürütülen bir sosyal sorumluluk projesi olarak da biliniyor. bu proje ve sahipleri girdikleri bazı yarışmalarda başarılarını ödül ile taçlandırdılar. youtube bağlantı linki kekele tv porojenin kuruluşundan bu yana takip ediyorum, bana çok faydası dokundu. kekemeliği olan bütün arkadaşlara da tavsiye ederim.
devamını gör...

tanrı dünya'da neler yaptın diye sorunca verilecek cevaplar

sözlük'te katiplik yaptım!
devamını gör...

ahmet kaya

memleket hasretiyle yanan, memleketinde ölmesine izin verilmeyen türk müziğine güzel şeyler kazandırmış bir müzisyen. geçenlerde fransa'da yer alan père lachaise mezarlığı'nda mezarını ziyaret ettim. mezarının taşını kırmışlar falan filan saçma sapan hareketler... arkadaş ne olursa olsun bir mezara saldırmak nedir? bu nasıl bir kin, nasıl bir öfke, nasıl bir nefret?
devamını gör...

hayır diyememek

her şeye mi? çok kötü be abi, değil mi?
devamını gör...

sözlük yazarlarının aldığı en güzel hediye

bu başlığı görünce bana hiç hediye alınmadığını/verilmediğini fark ettim. sanırsam benim en güzel hediyem bu...
devamını gör...

madalyalı tanım

ödül ve ceza! aslında olmayan bir şeyin varlığına inandırmak gibi bir şey. ne işe yaradığını anlamadığımı itiraf etmeliyim. her şeye rağmen yine de insanı gereksiz bir mutluluk sarıyor. daha çok yazılsın çizilsin diye... nitekim işe de yarıyor. god bless you!
devamını gör...

filmi varken gidip sayfalarca roman okuyan tip

kitabın yerini film, filmin yerini de kitap dolduramaz. ikisinin de işlevi çok farklı! film seni sınırlarken görsel anlatımda, kitap ise işi tamamen sana bırakıyor ve eğer çılgınca bir hayal dünyanız varsa okuduğunuz kitap sizi dünyadan uzak bir yerde yolculuğa çıkartabilir. bundan mütevellit ikisini de ayrı ayrı yapmanızı öneririm ama ilk önce kitabı okumanızı tavsiye ederim.
devamını gör...

evliya çelebi

seyahatnâme
devamını gör...

seks sırasında partnerinin boğazını sıkmak

seks değil o, insan öldürmeye teşebbüs!
devamını gör...

gece gece canım çekti

"fırında sütlaç"
devamını gör...

tanrının insana verdiği en büyük ceza

ölmek için yaşamak zorunda kalmak...
devamını gör...

zürafa sokak'taki 200 yıllık genelevin kapanması

- 1884’de şura-yı devlet kararıyla kurulan genelevin, istanbul’un ilk “kerhanesinin” kapıları 20 aralık 2021nitibariyle tarihe karıştı.
- yaklaşık 200 yıllık geçmişi olan bu genelevin duvarında kadın rujuyla "en iyi müşteri en az meşgul edendir." şeklinde yazılı olarak dikkat çekici bir söz olarak tarihe geçti.
devamını gör...

26 aralık 2020 meclis'te ak parti ve chp'li vekillerin kavga etmesi

bu çok önemli bir konu!
-iletişim kurmayı beceremeyen, ülkenin var olan sorunlarını konuşarak halledemeyen siyasetçilerin olduğu bu memlekette, bir birey ne kadar sağlıklı yetişebilir ki?
-kötü bir şey asla modern olarak nitelendirilemez! sadece kılıf değiştirmiştir. kötü istediği kombini giysin kötüdür.
-bütün bunları bir kenara bırakıp nasıl memleket yararına düşünmeye başlayabiliriz? bu kadar travmatolojik bir yaşamın kıyısında ummana açılmayı beklerken?
-ve bunların yönettiği bir ülkede evlenmek, bir çocukla aynı evin içinde yaşamaya başlamak... en delisinin bile ısrarla iyi bir neden ararken ne idüğü belirsiz bir magandaya kurban gitmesi gibi...
devamını gör...

sözlüğün 1.yılının gelip çatması

bayağıdır yurt dışındayım ve bir hayli zaman oldu sözlüğün kapısını açmayalı. sözlük efendinin yeni ismiyle bir yılımızı doldurduğumuzu bildiren bir mail gönderince atla hızlı bir şekilde gelmeye çalıştım. şimdi buradayım ve 1. yılımızı kutluyorum.
devamını gör...

erasmus

istedikten sonra herkesin sahip olabileceği bir değişim programı. her şey çok karmaşık ve zor gözüküyor olabilir. işin içine girdikten sonra bütün taşlar teker teker yerine oturuyor. o yüzden kafanızın çok karışmaması için bazı şeyleri sadece vakti geldiğinde düşünün. bu ve bunun gibi size çok zor ve riskli gelen yollara girmek istediğinizde başınıza gelebilecek en kötü ve en fazla kaybedeceğiniz şeyi düşünmenizi tavsiye ederim. bu, sizin adım atmanız sağlar. ne kadar yaşayacağınızı bilemediğiniz şu hayat serüveni içinde her şeyden keyif alarak bir şeyler öğrenmeye odaklanın. umarım her şey gönlünüzce olur...
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim