paperflower yazar profili

paperflower kapak fotoğrafı
paperflower profil fotoğrafı
rozet
karma: 3692 tanım: 893 başlık: 77 takipçi: 94

son tanımları


a murder at the end of the world

agatha christie'nin on küçük zenci'si tadında flash backlerle kimi zaman bunaltıp olayın örgüsünden koparsa da vardır bilmediğimiz bir felsefesi vardır diyerek izledim. baba-oğul-kutsal ruh üçlemesine göz kırparak meşajını aldım matrix kardeş demiştir. şans verilesi millet neler düşünüp neler hayal edip inşaa ediyorlar da bizinkiler halen bağırmalı çağırmalı vurdulu kırdılı dizi batagından çıkamadığı hayıflanmak için bile izlenir. short izleyerek ömrünü milyonx'te yaşayan dizi izleme sabrını kaybetmiş maymun iştahlılara göre değildir.
devamını gör...

normal sözlük 2024 yılbaşı çekilişi

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
hadi inşallah evrene ve noel baba vasisi olan sözlük yönetimine gönderiyorum 777 niyetine 464.
devamını gör...

yogayı bile pornoya çeviren kadınlar

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

move to heaven

2. sezonunu fellik fellik aradığım dizi. gözler dolu dolu boğaz yumuk yumuk oldu dizi boyunca. oğluna süpriz hazırlayan teyzenin ve dilsiz anne babalı çocuğun bölümü favorim. sağlam bir psikoloji gerekli izlemek için. eşyalara kurulan bağımızın ne kadar boş olduğunu yüzümüze çarpıyor. ölüm sonrası krematoryum hariç yapılan rituel ile duyulan hassasiyet ve saygı tanıdık geliyor. hem içiniz huzur doluyor hem de tefekkür etmenize zemin hazırlıyor. daha ne istiyorsunuz ey geleceğin mevtaları :)
devamını gör...

istanbul için son çağrı

bihter ile behlül'ün paralel evrendeki hali diye lansmanı yapılsa da beklentileri karşılamamış görünüyor. fuzuli masraf yapmışlar teee abd'ye gitmeye gerek var mıydı hakkaten bu film için. bizim oyuncularda ingilizce bilir yok mu bir rol haluk bilginer'den arda kalan diye yazılmış replikler. şarkılara klip çekilme tadında sündürülen bir film olmuş. o nasıl kavga sahnesiydi öyle sekiz'i canlandırdın sen aga. yarışma sahnesiyle de ergen gardaşlarım unutulmamış bu arada.
devamını gör...

kaliteli insanlara denk gelmek

var bir hayalimiz :)
devamını gör...

son harften kelime türetme

aslan
devamını gör...

gavış gavış yağmur yağarken uzaklara dalmak

bu ikilemeyle okuyunca bir tiksinmelik aktivite gibi geliyor insanın dimağına. cisil cisil daha uygun daha müsait uzaklara dalmak için.
devamını gör...

türk evlerindeki en gereksiz eşya

misafir tabiki. odası var terliği var havlusu var. külliye zarar ve minimalist yaşama aykırı karbon ayak izi canavarı.
devamını gör...

tarkan'ın en iyi şarkısı

ölürüm sana
ölüyü ayaga kaldırır o nası bir intro öyle be.
devamını gör...

29 eylül 2023 rte'nin kılıçdaroğlu açıklaması

yalnızca iktidarın değil muhalefetin de sesi olmuş her zamanki gibi. haklı da olunca sinir harabiyetine sebep oluyor milyon kere yenilmiş dede sendromuna müptela olmuşlara.
devamını gör...

altın portakal film festivali'nin iptal edilmesi


antalya belediye başkanı muhittin böcek, "altın portakal film festivali’mizi bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan süreç sebebiyle iptal ettiğimizi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum." açıklaması yaptı.

antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek 60. antalya altın portakal film festivali'nin iptal edildiğini duyurdu.

günlerdir yönetmen necla demirci'nin "kanun hükmü" belgeselinin seçkiden çıkarılmasına ilişkin tartışmalarla gündeme gelen festivalin bu yıl düzenlenmeyeceği bildirildi.

böcek sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "7-14 ekim tarihleri arasında yapmayı planladığımız antalya altın portakal film festivali’mizi bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan süreç sebebiyle iptal ettiğimizi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum." ifadelerini kullandı.
altın portakal'da 'kanun hükmü' krizi
"kanun hükmü" belgeselinin, geçtiğimiz hafta "filmde yer alan bir kişi hakkında yargı sürecinin devam etmesi" gerekçesiyle seçkiden çıkarılmasına önce festivalin jüri üyeleri, ardından festivalde filmlerinin gösterilmesi planlanan bazı yönetmen ve yapımcılar tepki gösterdi.
bir bildiri yayımlayan yönetmen ve yapımcılar, film seçkiye geri alana kadar festivalden çekilme kararı aldıklarını duyurdu.

festival yönetmeni ahmet boyacıoğlu perşembe günü sabah saatlerinde yaptığı bir açıklamayla filmin tekrardan seçkiye alındığını bildirdi.boyacıoğlu açıklamasında, "ulusal belgesel film yarışması seçkisinden çıkarılan 'kanun hükmü' adlı belgesel filmde yer alan kişi ile ilgili yargılama sürecinin devam etmediği tarafımızca belgelendiği için filmin yarışma seçkisine geri alınmasına karar verilmiştir." ifadelerini kullandı.belgeselin seçkiye geri alınması, bu kez kültür ve turizm bakanlığı'nın festivalden çekilmesine neden oldu.

bakanlık, "60. antalya altın portakal film festivali'nde fetö terör örgütü propagandası yapılmasına vesile olunması son derece üzücüdür. sanatın provokasyon unsuru olarak kullanılması çabasının bir parçası olmuyor ve festivalden çekilmiş bulunuyoruz." şeklinde bir açıklama yaptı.

daha sonra, belgeselin festivale alınması nedeniyle hakkında soruşturma başlatıldığını duyuran festival yönetmeni ahmet boyacıoğlu, yaptığı bir açıklamayla "kanun hükmü" adlı belgeselin seçkiden yeniden çıkarıldığını bildirdi.
boyacıoğlu açıklamasında, "geldiğimiz noktada kendini sinema emekçileri adına sorumlu hissederek hareket eden bizler olayın sorumlusu ve suçlusu olarak gösterilmek istemiyoruz. herhangi bir terör örgütünün destekçisi olarak tarif edilmeyi kabul etmemiz mümkün değildir." ifadelerini kullandı.

'kanun hükmü' perşembe günü yeniden seçkiden çıkarıldı. fakat bu karar, gençlik ve spor bakanlığı'nın da desteğini çekmesine engel olamadı.

kültür ve turizm bakanlığından sonra gençlik ve spor bakanlığı da 60. antalya altın portakal film festivali'ne desteğini çekti.
bakanlıktan yapılan açıklamada, "antalya altın portakal film festivali'ne gençlik ve spor bakanlığı olarak antalya spor salonumuz tahsis edilmişti. antalya altın portakal film festivali'nde, belgesel yarışması bölümünde 'kanun hükmü' adlı belgeselde mağduriyet algısı üzerinden fetö terör örgütü propagandası yapılması nedeniyle desteğimizi çekmiş bulunmaktayız." ifadeleri kullanıldı.

bakanlık ayrıca, spor salonunun tahsisinin de iptal edildiğini duyurdu.

öte yandan oyuncu demet akbağ da festivaldeki jüri başkanlığı görevinden ayrıldı. festivalde jüri başkanlığı yapması planlanan demet akbağ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "bir hafta boyunca sinema konuşmak ve sinemayla iç içe olmak için kabul ettiğim, antalya altın portakal film festivali ulusal uzun metraj film yarışması jüri başkanlığı görevimden ayrılıyorum." dedi.
akbağ bu kararının gerekçesini, "yaşanan iletişim sorunları, kriz yönetiminin yapılamaması ve ismimin dahil olmadığım olaylar içerisinde geçmesinden duyduğum rahatsızlık sebebiyle festivalde yer almayacağım." şeklinde açıkladı.

buradan
devamını gör...

kültür bakanlığının antalya altın portakal film festivalinden çekilmesi

karşılıklı restleşmelerle devam eden süreçte kaybeden böcek oldu. belgeseli de duymayan kalmayacak şekilde zihinlere işleterek piarına destek veren kültür bakanlığı bir teşekkürü hak ediyor bence.
devamını gör...

kendine aşık olur muydun sorunsalı

kesinlikle olurdum. kendime aşık olmayıp kime olacağım. (aslan burcu)
devamını gör...

painkiller (dizi)

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

amerika'daki opioid salgınının nedenlerini ve sonuçlarını irdeleyen bu drama, krizin sorumlularını, kurbanlarını ve gerçeği arayan bir soruşturmacıyı konu alıyor.
başroldekiler:matthew broderick,uzo aduba,taylor kitsch
yaratıcılar:micah fitzerman-blue,noah harpster
gerçek olaylardan esinlenen bu kışkırtıcı dramada matthew broderick, uzo aduba ve taylor kitsch başrollerde.

buradan
daha kapsamlı açıklamaların olduğu site

gerçek bir hikayeye dayanıyor. öyle ki bu ilaç yüzünden vefat eden insanların ailelerinin kısa videolarıyla başlıyor her bir bölüm. bir özür minik bir meblag ile işi kapatmayan çalışan devam eden mahkemenin yavaşlamasını sağlayarak aileye dokunmadan şirket üzerine yıkılmış ölümlerden yırtmaya çalışan takım elbiseli torbacıların hikayesi. mide bulantıları eşliğinde hep bir umutla cezalarını bulacağı ümidiyle izledim. fakat paranın satın alamayacağı birşey yok. avcı ne kadar hile bilse ayı o kadar yol bilir in vücut bulmuş hali. aha diyorsun kuyruğunu kapana kıstırdı kuyruğu bırakıp devam ediyor hiç de birşey olmuyor. bir de hayırseverler tarihi eser koleksiyon toplamaları mı dersin onun çeşitli müze enstitülere bağışlamalar mı dersin. öte alemde yüzüne tutumak olarak tanrı yahve'sine takdim edecek herhalde ateşin şiddetini makul seviyede tutması için.
devamını gör...

kişi başına düşen doktorun en az türkiye'de olması

olanın da basında parke taşı kırılıyor, saçları yolunuyor, yerlerde sürükleniyor. çok bile insanlığını kaybetmiş primat artıklarına
devamını gör...

karabük belediye başkanının pavyon ve meyhane açıklaması

kerhane diyen çıkmaz inşallah böyle açık çek verilir mi tebaaya.
devamını gör...

kedi kesip yiyen kadın

kedinin tavuktan inekten ne farkı var diyenlerin gözüne kestirdiğinin totosundan bi kırt almasına da bir engelleri yok gibi görünüyor.
devamını gör...

kulüp

keşke tadında bıraksalarmış. ilk sezonun yanından bile geçmez.
devamını gör...

13 eylül 2023 iyip'in yerel seçimlere tek girmesi

napsınlar yapıştı dede japonla koltuğa. reis dedeye bu cansiperane savunmalarından dolayı bir danışmanlıktır bir yardımcılıktır verse de chp de kurtulsa artık ondan yoksa belediyeleri kaybetmeden kalkmayacağa benziyor.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim