4-5 aydır düzenli olarak rüya günlüğü tutuyorum.
faydaları ;
-gün geçtikçe rüyaları daha net hatırlama
-daha detaylı rüyalar görme
-zaman içinde rüyalar arasında ortak noktalar yakalamak
-düzenli gördüğün sabit rüyaları keşfetmek
-bilinçaltı haritanın oluşması ve kendini biraz daha tanımak
-hiçbir şey hatırlamazken üç ay önceki rüyayı okuyup her şeyin net bir şekilde tekrar zihninde canlanması.
-ileride lusid dream denemek isteyenler için çok ciddi alt yapı oluşturması.
dönem dönem festival ya da kamplarda aralarına sızdığım topluluğun, (öyle demek doğru olur mu bilmiyorum ama ) “yaşam tarzı” dır. kendimi turist değil de, gurbete gitmişim ve yılda bir iki kere memlekete dönüyormuş gibi hissederim hep bu topluluğa dahil olduğumda.
bi süredir uğraştığım hobi. ilkbaharda hazırlıklara başlanır. tohumlar ekilir, fideler satın alınır. bir kaç ay içinde kendi balkonunda domatesten bibere, fesleğenden reyhana daha saymadığım bir çok mahsülün olur. zaman ayırabilecek herkese tavsiye ederim. hele bir de balkon dolu dolu climax’e ulaştımı, sabah kahveni orda içmek gibisi yok.
zeki ile metin... çok özledim sizi. nerdeyse yetişkin boyutlara erişene dek bakmıştım onlara. evimiz 2. kattaydı sepetle bahçeye sarkıtırdım, akşam olunca sepeti geri sarkıtırdım onlarda binerdi. bir süre sonra çok büyüdükleri ve artık onlara evde bakamayacağımız gerekçesi ile bahçeli bir evi ve kümesi olan bir tanıdığa göndermemiz gerektiği söylendi ailem tarafından. o gece yediğimiz tavukların zeki ile metin olduklarını yıllar sonra öğrendim. yetişkin hayatıma vejeteryan olarak devam ediyorum. dediğim gibi, zeki ile metin... çok özledim sizi.
bazı insanlar ırkçıdır bazıları değildir. bu kadar aslında. ha bir de, türkler ırkçı değildir demek, genelleme bazında bir ırkçılık nüansı veriyor sanki.
normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz.
Daha detaylı bilgi için çerez ve
gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.
online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.