yakında işveren,sendikalar,işçiler ve hükümet temsilcileri ile biraraya gelip yeni ucretin belirleneceği durumdur. hayat o kadar pahalı ki giyim, yiyecek kısacası temel ihtiyaçlar olsun herkes alışveriş yaparken o anda muhasebe yapar oldu. 2700 lira altinda kalırsa kesinlikle çok az olacağını düşünüyorum. fakat asgari ücret yükselince dertler bitmiyor haliyle hayat biraz daha pahalilasiyor.
devamını gör...
ne kadar artarsa artsın, hiç bir zaman türkiye'de normal bir ev geçindirebilecek düzeye çıkacağına inanmadığım miktardır.
devamını gör...
umarım biraz daha yükselir ihtiyacı olan çok kişi var.
devamını gör...
nicelik olarak artmasını değil nitelik olarak artmasını dilediğim maaştır
devamını gör...
bekarlar için: 2.825 tl, evli için: 2.879 tl imiş (çalışmayan eşi olanlar için). aradaki fark 54 tl oluyor. bunun için evlenmeye değmez bir düşünün derim.
devamını gör...
yine emek çok ucuza satıldı, yine emeğin hakkı yendi sermeye beslendi kuru ekmek yiyin diyenler yine kazandı ne desem az inanın kufretmemek için zor tutuyorum kendimi..
devamını gör...
2825 lira olan maaştır. bu maaş türü 2022 yılı için rekor artışla 4253 lira olarak tespit edilmiştir. fakat alım gücü konusunda belki her şey çok daha zor. 700 lira iken asgari ücret alım gücü yine düşüktü, 2800 oldu yine düşük, 4250 oldu yine düşük...

allah'ım, yüce rabbim asgari ücretle çalışan herkese kolaylık ve sabır versin inşallah. kimseyi asgari ücretle çalışmak zorunda bırakmasın. asgari ücretle çalıştırmak zorunda da bırakmasın.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"2021 yılı asgari maaş" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim