aile bakanlığı’nda 442 bin kişinin engelli gösterilip , 11.6 milyar tl para aklama olayıdır.


sayıştay 2018, 2019 ve 2020 yıllarında aile ve sosyal hizmetler bakanlığı'nda 442 bin 309 kişiye usulsüz olarak ve toplam 11.6 milyar tl ödendiğini tespit etmişti. sayıştay denetçileri her yıl yazdığı raporlarda önceki dönemdeki usulsüzlüklerin ortadan kaldırılıp kaldırılmadığına dair bilgiye yer veriyor. raporlarda bir önceki yıl yaşanan sorun bakanlıkça çözülürse ‘tam olarak yerine getirildi' tespiti yer alıyor. 2021 yılı raporunda bu ifadeye de yer verilmedi. bakanlığın sorunu çözüp çözmediği ve 2021 yılında da benzer ödemeler yapıp yapmadığı bilgisine sayıştay raporunda yer verilmezken, bakanlığın üç sene fazladan ödeme yaptığı 11.6 milyar tl de sır oldu.


www.sozcu.com.tr/2022/gunde...
devamını gör...
işte ben buna kızıyorum ortada bir suç var. ancak hesap soracak kimse yok.
devamını gör...
akp'nin neden kafadan %20 oy oranı ile başladığını açıklayan güzel bir örnektir. senin, benim vergilerimle ve emeğimle akp'nin yandaş sülüklerini besliyoruz.
devamını gör...
keşke adalet yerine bulsa ama değişim olmadan imkansız.
devamını gör...
bir kereden bir şey olmazcıların badem evlerine aktarılmıştır ya da bazılarının çocuklarının kumarhane harçlığı olmuştur. belki de birinin çocuğuna gemicik alınmış ya da ok atması için vakıf açılmıştır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"442 bin kişiyi engelli gösterip 11.6 milyar tl aklamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim