tam hali ''altılı masada hdp yok. masanın altında falan da yoklar, dolabın içinde de yoklar. ben her toplantıda açıp bakıyorum.'' olan deva partisi genel başkanı ali babacan'a ait beyan.
devamını gör...
hdp'siz ya da kürt seçmenin oyunu almadan genel seçimi kazanmak çok zor hatta imkansız. mesela yerelde istanbul'u hdp desteğiyle kazandı imamoğlu ki bu açıkça dile getirildi zaten. dolayısıyla yanlış bir çıkış. bir gün biri çıkıp evet hdp de bizimle dese de bu gizli saklı ittifak açığa çıksa. aman onları kırmayalım yok bunlar da üzüldü diyerek gidiyorlar bakalım nereye kadar gidecekler.
devamını gör...
(bkz: yüz metreden belli olan düşük iq'lu siyasal islamcı esprisi)
eğer adaylık tercihi mansur yavaş dışında biri olursa, millet ittifakının hdp ile kurduğu inorganik bağın faydadan çok zarar getirdiğini üzülerek göreceğiz.
devamını gör...
okb problemiyle boğuşan bir parti lideri. evden çıkmadan önce ütünün fişini de kontrol eder, tam işe giderken eve hızlıca çıkıp kapıyı kilitleyip kilitlemediğini kontrol eder. kendisine allahtan deva diliyorum.
devamını gör...
hdp seçmeni erdoğan'a hayatta oy vermez. diğer adayı da beğenmezse seçimi boykot eder ya da geçersiz oy verir. yani her türlü millet ittifakı kazanır. hdp oyu şart diye bir şey yok. bazı andavallar bunu anlamıyor. belki yaşayarak görürler.
devamını gör...
muhalefetin hdp'den tam olarak istediği şu:
" seni ve isteklerini her defasında yok sayacagiz, muhafazakar milliyetçi oyları almak için sana karşı söylemlerde bulunacağız ama seçim günü sen bizi destekle"

hdp'li barışçıl siyasetçilerin yaşadıkları inanılmaz gerçekten.

bir yandan radikal kürtçü grubun desteğini almak zorundalar, çünkü kürt seçmenin bölünmesini istemiyorlar.bu riski alamazlar.
terör sevici haftasından siyrilamiyorlar o yüzden.

diğer taraftan baraj engeli olduğu için muhafazakar sağ partilerin cigirtkanliklarini yutuyorlar .

öte yandan chp'nin seçmen kaybetmemek için hdp'ye yapılan bütün anti demokratik hareketlere tepkisiz kalmasını sineye çekiyorlar.

gerçek fedakarlık ister kabul edin ister etmeyin hdp'nin barışçıl kanadindadir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"6'lı masada hdp yok masanın altında dolap da yok hep bakıyorum" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim