#televizyon dizileri #final yapan diziler
fantastik / gerilim / yerli
9 / 10
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

usta çizer galip tekin'in çizgi öykülerinden uyarlanmış fantastik, kaotik, fentezik öğeleri barındıran, 2012 yılında sadece 11 bölümü yayınlanmış olan televizyon dizisi. son zamanlarda bazı akıl sağlığı sorunları yaşayanların hayat hikayelerinin dizileriyle epey tanış olduk. ne tür sorunlar yaşanabiliyormuş, insanlar ne kadar kırılmış, incinmiş, bazılarının hayatları alt üst olmuş vb. daha çok bizi etkileyen taraflarını izliyoruz. bu dizide ise daha çok bu karakterlerin karanlık tarafları ve gerçekten ne kadar sayko olabilecekleri işlenmiş. hatta toplumumuzda çok fazla denk geldiğimiz ama bizim normal karşıladığımız bazı durumlar da işlenmiştir. bu hikayeleri ise hayko cepkin'in sunumuyla izliyoruz. çok alakasız bir şekilde youtube'da geçen hafta denk gelip izlediğim dizidir. 2012 yılında böyle bir dizinin olduğunu bile hatırlamıyordum. 30-40 dakikalık gibi izlenebilir bir süresi var. zaten ilk iki bölümü izleyebiliyorsanız diğerlerini de izleyebiliyorsunuz. oyunculuklar sayesine izlenebiliyor aslında.
devamını gör...
acayip hikayeler, galip tekin'in çizgi öykülerinden uyarlanmış türk fantastik televizyon dizisidir. büyük bir keyifle izlemiştim. böyle farklı şeyleri tekrar görmeyi diliyorum. rakkase, öldür beni favori bölümlerim.
devamını gör...
hayko ağabeyin sunduğunu 11 bölümlük dizidir. her bölümde farklı ve iyi başroller vardır. kurgu, çekim vs. biraz soğutsa da iyidir. hatta özenli bir iş olsa, dünya çapında bir iştir.
devamını gör...
birbirinden ilginç hikayeler barındıran 11 bölümlük,tek sezonluk harika dizi.
devamı niye gelmedi anlamadım ama devam etseydi efsane bir şey olurdu.
açılışı hayko cepkin'in yapması da diziye farklı bir hava katıyordu.
devamını gör...
yerli black mirror. 2012'de behzat ç'nin 2. sezonundaki bölümlerden sonra yayınlanırdı haluk bilginer tamer karadağlı özlem tekin payidar tüfekçioğlu gibi ünlülerin oynamasına rağmen döneminden olsa gerek pek tutmamıştı. hatta bir bölümde * dizinin uyarlandığı çizgi roman olan tuhaf öykülerin çizeri galip tekin oynamıştı. yetenek transferi ile ilgili idi favori bölümümdür. hatta çizgi romanını da okumuştum çizgi romanı daha böyle gelecek zamanda geçiyor oluyordu bu bölümde de insanların çok tuhaf kıyafetleri vardı sanki bir hastalığa (corona türevi) yakalanmamak için giydikleri. ufak çocuğun fahişeye benimle yatar mısın diye sorma olayı nasıl sansürden geçmiş rtük izin verebilmiş ona hayretler içinde kalmıştım ama.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"acayip hikayeler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim